True blood

Ny serie som jag bara är helt förtjust i. True blood, den handlar om ett gäng vampyrer som ska komma in i samhället å bla bla bla. Till saken hör att Alexander Skarsgård är med i den och jag har varit lite småförälskad i honom sedan tonåren. Det roliga var att i ett av avsnitten skulle Skarsgård prata något konstigt "vampyrspråk" men valde att säga på svenska.
 
- Det verkar som vår djurpark blivit större.


Haha det var en klockren kommentar och jag som svensk kände mig stolt. (Ja alltså inte bara över kommentaren)  Vilken snygg hunk vi har som börjar göra succé borta i Hollywood. Å inte nog med det. Jag å A. såg klart Generation Kill också, å Skarsgård är ju som bekant med i den serien med.

Funderar på att leta fram min pärm med Skarsgård-bilder som jag samlade på i mina tonår bara för att få dregla ännu mera.


Nu ska jag sova.

Love.

/M.

Storstädning

Nu har vi städat lägenheten. Och det behövdes.
Igår pajade våran kyl, tack och lov att vi bor i hyresrätt. Skulle bli lagad nästa vecka verkar det som.
Just nu har vi all mat på balkongen. Inte så skoj.

Köpte fina bokstäver till Stellas rum här om dagen. Måste också lägga in en bild på hennes necessär, från Klippan, köpt på Tingel.





Nu är det i varje fall fint här hemma och ikväll blir det bara slapp och mys + lite bubbel.

Det blev inget bad i dag heller, Stella mår inte tipptopp så vi blev hemma. I morgon ska vi till mor och far och ha lite fest med kusinerna från Linköping. Ska bli hur roligt som helst.

 Jag är as hungrig hoppas svärmor kommer snart med färskt bröd.

Trevlig helg.



Love.

/M.

Frost ute

gud så härligt. (A. var nog inte lika glad i morse när han fick skrapa bilen)
Jag älskar frost, jag älskar kyla, vintern, snö osv. Å A. han giller det inte. Men erkänn att det är fint ute när, som nu, solen skiner på det frostiga gräset. Wooo..snart är julen här.



Idag ska jag vara mamma på stan!

Looove.

/M.

Ibland blir jag så trött.

Jag blir så trött på mig själv. Jag blir så trött på hela detta samhälle. Men egentligen så är det hela mitt fel.

Det är jag som själv bestämmer hur pass kroppsfixerad JAG ska vara. Hur pass smal JAG ska vara för att duga. Men samtidigt vet jag, innerst inne. Att om JAG nu går ner i vikt, kommer jag säkert att tänka precis lika dant, jag duger inte ännu, några kilo till...

Varför är man inte bara glad för att man är frisk, har en underbar sambo, en fantastisk pigg och söt dotter, härliga föräldrar, tak över huvudet, mat för dagen osv. NEJ hela tiden ska man komma tillbaka till samma grej. OM jag bara går ner i vikt så kommer allt att bli perfekt. Man är ju KNÄPP.

Får till och med ångest när jag läser hur fort kändisarna har gått ner efter sina graviditeter....Men det är bara JAG som kan ändra mitt tankesätt, det är bara JAG som kan få mig själv att uppskatta mig som den jag är.

Jag är ju jag för guds skull. Jag är ju bra på MITT alldeles egna sätt.

Så de så.

Love.

/M.

 

Regn

Regnet droppar ner på fönsterrutan idag.

Har skjussat A. till jobbet. För idag ska vi ha bilen. Vi ska åka till Linköping och närmare bestämt IKEA!

Det ska bli supernice. Måste köpa några nya ljus till hemmet. Åker dit bara för ljusens skulle, kanske sällskapet också i och för sig.

Skrutt är jätte irriterad. Hon vill ta sig framåt, men åker bakåt. Inte lätt det där inte. Försökte visa henne nyss hur man kröp. Men det är nog lite matdags där också.

Så nu blir det frukost åt Stella.



Ha en bra dag.

Love.

/M.

Det är fan inte värt det....

Usch, börjar känna mig gammal. Var på inflyttningsfest igår hos Påsen. Det var hur kul som helst och huset var super snyggt. Men innan vi åkte lämnade vi bort Stella till hennes faster och kusinerna. Så det var första gången hon skulle sova bort. Börjar kännas lite tomt här hemma nu, men samtidigt var det jätteskönt att bara få lite egentid med sambon.

Hamnade på Harys igår och det är sjuk mycket konstigt folk där. Inte klokt juh. Men det var trevligt, fick svänga mina lurviga innan jag å A. gick hem.

I fredags var Svansen och E. hos oss igen. Vi åt supergod mat och såg på Idol. Hanna blev lycklig för Loulou åkte äntligen ut. Igår morse var vi sedan i Folkpraken, hade med oss äggmackor, och varm oboy. Klockan var 10 när vi begav oss iväg, det har väl inte hänt tidigare. Snacka om att man får andra prioriteringar sedan skrutt kom till oss.

Har ätit bacon och äggröra nu. Kände att jag behövde fylla på depåerna.

Nu ska jag duscha för sen ska vi åka och hämta vår underbara ljuvliga lilla dotter!!



E. och Stella hade fredagsmys.

Love.

/M.

Go kväll

Jag är nöjd med min dag.

Fullfart och mycket roligt.

Först och främst vill jag bara lägga ut en bild, för att kontra Hannas inlägg om svamp.


Detta är efter vår svamptur för någon månad sedan (observera att hela bordet är fullt, det är NT-uppslag som svamparna ligger på, det var ruskigt mycket svamp) . Eftersom vi hade turen och springa på så mycket svamp. Tänkte jag om du ville ha en kantarell-macka till förrätt på fredag Hanna?

Fick idag på syjuntan ta upp hela min stickning för att den inte blev godkänd av mina stickningsvänninor. Började därför om, men eftersom jag är vänsterhänt, tyckte dom sedan att det var lite okej att jag stickade lite konstigt.
Mycket trevligt hade vi, å nästa träff så ska vi ses å binda dörrkransar istället. Så då kanske jag har chansen att göra något vackert.

I morgon ska A. å jag till landet. Vi ska gå en långpromenad innan jag ska få en fotbehandling.
Härligt.


Nu måste jag sova, Stella lär vakna tidigt i morgon.

Love.

/M.

Kväll

Idag så har jag å A. pysslat. Det hör INTE till vanligheterna, så det gäller å passa på när A. är på pysselhumör. Först så gjorde vi i ordning Stellas gipstavla. Vi gjorde två gipsgutningar av Stellas händer. Å resultat blev hur bra som helst.


Sen fixade vi i ordning hemma, innan vi gick ner på stan och köpte en present till Stella, hon fyller nämligen ett halvår på torsdag. Herregud vad tiden går. I och för sig känns det som hon har varit hos oss alltid, men för ett år sen låg hon i min mage. Sjuk tanke egentligen.

Nu på kvällskvisten pysslade vi med lite papper å klippte å klistrade. Det var hur skoj som helst. Resultat återkommer jag med.

I morgon är dagen fullspäckad. Först träff med Jenny å Josse å kidsen. Ska ut och yra i Svärtinge. Sedan är det träff med mina gamla klasskamrater och efter det en alldeles speciell tillställning. Nämligen SYJUNTA-träff. Den här gången ska jag ta med min stickning och det ska bli hur skoj som helst att träffa tjejerna samt att se hur Sara har det hemma hos sig. Roligt värre.

På torsdag blir det landet och fotbehandling. Härligt!

Love.

/M.

Idag är det en födelsedag

igen...!

Idag är det Stellas kusin Elin som fyller år. Närmare bestämt 18, å det ska firas med pompa å ståt!

Elin å Stella, Stella 1 mån gammal. Här upptäckte vi att hon inte passade i fesrosa.

My good. By the way så följde jag Elin till ett biobesök i lördags. Hon skulle på date. Å jag måste erkänna att jag nog blev lika nervös som hon var. Kände mig som 17 igen. Haha inte klokt. Men tänk så länge sen det var!!

Nog tjatat bäst å göra sig i ordning för idag ska jag göra stan.


Love.

/M.

Uschans...

sitter här med söndergråtna ögon....

Har sett en film, många av er har nog redan sett den, PS, I love you. Bästa filmen jag sett på länge, å oj vad jag grät. Började redan efter några minuter. Ibland behöver man lite gråtfilmer. Ibland är det riktigt skönt att bara få gråta för gråtandes skull. Släppa lite på trycket.

Nej nu ska jag gå å mysa med A.

Ta vara på dom ni har kära.


Love.

/M.

Jag gillar fotboll

Jag tycker att det är roligt att titta på fotboll, även om jag är ensam hemma så tittar jag på fotboll. När jag mindre hade jag väl inte direkt något favoritlag, det var mer "Jag hejar på det lag som vinner". Men sen jag träffade A. har jag blivit smittat, och nu är det Man United som gäller för hela slanten.

A:s storebror fyllde ju som sagt 40 i veckan som firades med pompa och ståt idag. Hela släkten hade lagt ihop till en fotbollsresa till England. A. ska självklart följa med, han var inte sen att offra sig, som han så fint säger. Jag självklart styrde upp det hela och såg till att hela resan blev av. Fredag till måndag blir resan och två matcher ska ses under helgen. Å jag, jag får inte ens följa med.

Självklart är jag glad för A:s skull för han är ju eld och lågor över att få åka, å jag var ju faktiskt i London förra året med mamma. Så det är ju hans tur att åka, men ändå. Jag vill också åka till England och titta på fotboll. Innerst inne hade jag hoppats på att A:s bror inte kunde följa med pga av pass problem eller något likande, så jag bara var tvungen att följa med. Men nääää. Ni skulle ha sett minen när han fattade att han skulle få åka till Manchester å se sitt älskade lag. A:s bror hade till å med en skärp på sig idag med Man U. loggan. Snacka om FAN.

Jag ÄR glad för deras skull.

Verkligen glad.




Jag missar ju inget....

Love.

/M.

Hej

Här sitter jag å lyssnar sönder Brittans nya låt. Vilket dunk.

Detta är nog något jag måste diskutera med Ida, säker på att hon redan kan och älskar denna låt. MTV-fan sen ettan.

Frillan blev super, slingade i tre nyanser och klippte page med kortare i bak. Ewe är ju helt enkelt bäst. Mamma var här med å fixa håret. Hon blev med supernöjd. Jag säger då det.

 
Före    Efter


Sen var det bara å fixa i ordning här hemma för vi fick finfrämmande av Svansfamiljen. Mycket roligt. Vi åt mina hemkokta  och jagade kräftor till förrätt. A:s clubsandwich till huvudrätt och lite naturgodis till kaffet samtidigt som vi tittade på Idol.
Å oj så trevligt vi hade.

E. fick sin födelsedagspresent från oss, dock lite tidigt, men spännande med paket är det alltid.

Stella, Hanna å E. Hanna å E. sitter på vår pappelina-matta i hallen. Mattan som jag älskar är inköpt på Tingel.

Nu sitter jag här å dricker vatten för i morgon är det dags för träning igen. 11.15 så smäller det. Sen så var det någon som fyllde 40 här, häromdagen så det är väl dags att fira gubben också. Å det var visst i morgon så det ska ju bli OJ så spännande också.


RockStella säger hälsar god natt, hon somande redan 18.15 idag.


 
 
Observera Guns n roses-bodyn med texten Sweet child of mine på. Stolt pappa i bakgrunden.
Love.

/M.

Fredag kväll

Nu är familjen Svans här. 

Super hörs senare, måste komma ihåg stegen också.

Love.

/M.

Freitag

Brittan är ju grym, älskar hennes nya låt! Värsta dängan!

Idag blir det en del.

  • Promenad - så Stella sover innan babysimmet.
  • Babysim
  • Handla
  • Fixa håret
  • Middag med Svansfamiljen
  • Slå in en present + läsa fredags bilagor
Härligt med fredag!

Love!

/M

Good day!

Idag var jag hos tandläkaren. Hade inga hål och fick trehundra kr i rabatt. Kan inte bli bättre, eller hur?

Sen var A. å jag å storhandlade inför helgen. Fick med en massa nyttiga och onyttiga saker med oss hem. Sen sprang jag ner på stan med mor min. Köpte två hårfärger till i morgon, då frillan ska fixas. Var sedan å tränade med Hanna. Nu har vi äntligen kommit igång på Friskis. På lördag är en tid bokad också. Nu jäklar ska vi ta tag i träningen!

My good. Å nu är jag hemma. Överlevde ett Bas - pass på Friskis och jag känner mig nöjd!

Nu ska Stella å jag läsa gonatt saga, å sen ska jag titta på Bröllopsform!


Love.

/M.


Scones

Jag bjöd ju brudarna på scones när dom var här i måndags. Jag gjorde dom på dinkelmjöl och det blev supergott!
Å vi hade jättetrevligt och pratade om allt och ingenting som vanligt! Stella fick en försenad doppresent också, en gipstavla.  Jättefin! Så den ska vi göra någon dag, återkommer med bilder!

Stella är vaken men väldigt trött nu, så snart blir det promenad!



Köpte förresten en ny åkpåse till skrutt. En svart med vita prickar och med rött fleece innei. Jättefin! Så nu åker hon som en princessa!

Love!

/M.

Sent

Usch borde sova. Var iväg ikväll och fixade en grej till på lördag, å roligt hade vi.
Blir nog bra!

Var hos min kusin och hennes barn idag. Vi hade det supermysigt. Fick god mat och Stella fick leka lite med hennes sysslingar.

Har ångest över stegen, har gått uruselt nu i tre dagar. Så i morgon måste bli en gå-dag. Måste komma igång igen känner jag. Såå i morgon kör vi!

På fredag kommer min personliga frilla hit å ska klippa mig. Hon ska göra slingor också, ljusa och bruna. Kommer nog att bli snyggt. Känner att jag behöver fräscha till mig lite. Yeaa....


Stella 1 dygn gammal.


Dags för nattmössa för mig med..

Sov gott.

Love.

/M.

Godmorgon

Vilken härlig dag.

För vår del blir det till en riktig slappdag fram till att brudarna kommer ikväll. Tänkte gå ut och gå och sen bara ta det lugnt här hemma.

Idag får vi också celebert besök av Shaggy. Mamma å pappa kommer nämligen hem från France idag och brollan har varit hundvakt men idag är det alltså min och Stellas tur. Å det roliga med det hela är att Stella älskar Shaggy. Så dom två kan ju roa varandra idag!


Ikväll kommer jag att bjuda på scones. Men nu blir det bad!

Love.

/M.

Idag är jag på jobbet igen

Hellooo

Idag är jag som sagt på jobbet igen. Idag var det inte lika roligt att gå hit. Hade hellre umgåtts med brollan och hans tjeja men icke sa nicke. Jag var nere och lämnade Stella hos dom, så hon får ju ha lite mys å umgås i varje falla. Skönt att tjäna lite pengar för min del ändå. Det går alltid åt.

Värsta fina vädret ute idag med. Vacker vackert.

Såg på fotboll igår. Jag älskar att titta på fotboll. Det är skoj. Jag älskar Zlatan jag har till å med ett eget lag i Fantasy Premier League. Gissa vad laget heter. Får Zlatan vara med nu då? Jag har faktiskt inte skött mitt lag så jättebra. Men sambon har nog lite mera koll. Tyckte i vilket fall som helst att Sverige spelade bra igår. Riktigt bra. Men jag blir så trött på Laberbäck. Han är så tråkig. Jag förstår inte varför han inte kan utnyttja sina byten. Det var flera spelare som var helt slut igår å istället för att sätta i några fräscha spelare så är han nöjd. 0-0 är ju faktiskt bra mot Portugal. Jag är så trött på tråkiga svenskar som inte vågar något, som tycker det är alldeles okej att bara vara lagom. Men om man vill vara bäst då!?  Sverige spelade så bra igår och jag tror faktiskt att dom säkert kunde ha vunnit om Lagerbäck hade vågat att sätta in lite fräscha spelare mot slutet. (å då inte i 82:a minuten som han brukar utan kanske redan i 70:e)  

Nä hälften vågat hälften vunnet. Det tycker jag i varje fall.

Sen bara måste jag skriva en sak till när jag nu ändå dragit upp tråkiga svenskar.

Jag var för några år sedan i Göteborg, Skandinavium för att titta på SM-Final mellan Hammarby - Sävehof. Vet  ni vad det roliga var?  Hela Skandinavium var full av göteborgare, men det var Hammarbys klack, som bara var en tiondel av alla andra i hela hallen som hördes mest. Jag tycker det är så tråkigt. Varför inte heja på det laget man tycker om och heja rejält. Det är så typiskt svenskt måste jag säga. Men om det hade varit så att dom nu hade serverat lite sprit på läktarna, då lovar jag att stämningen hade varit en annan. För då helt plötsligt, ja då har man ju lite mod att skrika och heja, utan att tänka på konsekvenserna.

Sen till sist en liten hälsning till Svenska fans. Snälla kom på lite nya hejarramsor, jag tycker det är lite, (men bara lite) skrattretande när man hör "Andra sidan är ni klara" under matcherna å det är ju inte bara en gång den hörs under svenska landskaper. Men nu ska inte jag klaga för det är bättre att heja, med eller utan bra hejarramsor, än att inte heja alls.

För jag, jag älskar att heja!

Stellas favvofilt

Love.

/M.

Jag känner mig motiverad.

Idag ska jag jobba. Känns faktiskt bra, nu har jag gått och latat mig tillräckligt länge. Innan jag går till jobbet ska jag ut på en promenad först får igår blev inte stegen vad jag räknat med. Tänk vad jag går. Helt sjukt juh, as bra att jag gick med i tävlingen, hade inte gått så här mycket annars.

Igår var vi ju som sagt hos Stellas kusiner och vi fick supergod mat och hade jättetrevligt. Men jag var tvungen att åka hem skapligt för A. skulle ha bilen. Tittade lite på Idol innan jag gick och lade mig. Tycker att Kevin är lite för mycket. Johan är så söt men han sjunger faktiskt inte bra. Nej jag tycker nog att Alice är coolast hittills. Å sen Loulou.



Ja, återkommer väl lite senare från jobbet.

Love.

/M.

Besök

Vi ska åka och besöka Stellas kusiner sen. Vi ska åka dit vid fem och få lite mat och umgås. Alltid lika roligt.

Babysimmet gick hur bra som helst. Stella dök tre gånger och hon var så duktig. Jag är så glad för att vi började på babysim med henne. Då har vi något fredagskul!

Var ute och gick runt strömmen innan babysimmet. Passade bra så att Stella fick sova. Å sen när vi var framme träffade jag Hanna från handbollen och hennes lilla son. Hon och en kompis till henne var där och skulle börja i samma grupp som oss.  Så det var superskoj.

Ikväll blir det självklart Idol också en riktigt härlig fredag.

Love.

/M.


Ahh just ja

köpte ett nytt naglack igår. Ett mörklila. Har på mig det nu. Blev snyggt.

Idag blev det också 12693 steg och jag har nu min tredje i raden av stegräknare. Tappade min andra här om dagen på stan. Så nu har jag tagit A:s, han tyckte väl att jag behövde den bättre. Såg ni förresten att jag låg trea förra veckan på stegräknartävlingen? As bra juh. Men nu går det utför, har inte fått så många steg den här veckan. Men den som lever får se.


Syns knappt att det är höst på bilden. Underbar dag!

Love.

/M.

Trött

Usch har ätit god mat med sambon och tagit ett glas vin. Sambon har sin ledig dag idag så därför festar vi till det. Men nu är jag så trött. Men jag tänkte ta och fräscha till mig å ta en ansiktsmask innan jag går och lägger mig.

Stella har haft lite griniga dagar pga av magen så i natt hoppas jag att hon får sova ut ordentligt. I helgen ska jag ta och jobba så jag har fixat lite barnvakter. På lördag ska farmor vara barnvakt och på söndag ska morbror och moster ta hand om skrutt. Det blir toppen. För nu behöver A. å jag verkligen pengarna. Vi håller på å planerar något alldeles underbart.

A. fick ledig jul förresten. Så då bär det av till fjällen. Så mysigt.




Nästa vecka har vi en del att stå i. Jag ska träffa friends på måndag kväll.
Tisdag åker jag till kusinen och hälsar på.
Onsdag landet, mamma å jag ska göra en varsin fotbehandling för pengarna vi fick in på Lerkullen loppisen.
Torsdag yra på landet.
Fredag babysim.
Lördag 40-årsfest
Söndag familjemys

Helt sjukt vad dagarna går alltså. Å sen så hade jag tänkt att träna med Hanna med några gånger. Måste ringa henne i morgon och bestämma dagar.

Wunderful!



Avslutar med en bild på mig för flera år sedan i Påsens gamla lägenhet. Å jag tror det var nyårsfirande på gång!

God natt!

Love.

/M.

Molnig morgon

En väldigt grå himmel mötte mig å Stella nu på morgonen.

Frukosten är avklarad och snart ska vi ge oss ut och gå. Idag blev det fruksallad till frukost, kände att jag behövde det efter alla bullar igår.

Stellar ligger just nu och pruttar med munnen och snurrar runt på golvet. Härligt att det kan roa en liten bebis. Jag la en grön groda framför henne för att hon skulle ta den, men än så länge kan hon bara backa. Men snart har hon snurrat runt och backat så då kommer hon nog fram till lilla grodan.

Idag ska vi ner till Tingel och köpa en fin åkpåse. Hoppas den passar i vagnen nu bara.

Nää nu måste jag göra mig i ordning.

Hoppas alla får en härlig grå dag med många tända ljus.

Love.

/M.


Bakdag

Idag har jag, min svägerska och mamma bakat. Vi gjorde bröd, soppa, bullar och mjuk pepparkaka. Det blev hur gott som helst. Det är mysigt att hålla på å greja ibland och det blir så himla mycket godare än köpt bröd.

Igår sov jag å Stella över hos svägerskan i Söderköping, vi såg på film gjorde scones och drack te. En riktig höstkväll hade vi. Te och tända ljus är verkligen höst.



Sen gick vi runt strömmen med Hanna och E. vi stannade till i Folkparken och gungade!



E. tyckte det var så roligt att han inte ville gå hem.

 

God natt!

/M.

Underbara höst

I morse kom svägerskan in till stan igen. Vi gick ett varv runt strömmen. Sen var vi på BVC och Stella var så duktig när hon fick sin spruta. Lillskrutt.

Idag följer jag med till Söderköping för i morgon ska vi ha bakdag. Vi ska baka matbröd och bullar. Gud så gott. Och sen så ska vi göra mormors grönsakssoppa. Riktigt fräscht.

Nää det är nog bäst att vi drar snart innan det blir en massa köer.

Love



/M.


Måndag

Idag var vi ute och gick morgon promenad runt strömmen med Familjen Svans. Det var underbart väder och vi hade massor att prata om det var helt underbart.

8000 redan fixade.

Sen åkte vi ner till stationen och hämtade upp min svägerska. Jag hade tillverkat en skylt med hennes namn på och hon blev så lycklig när vi stod där och tog emot henne när hon kom med tåget. Vi åkte sedan till stan och luchade. Jag fick en försenad present av min sambo. En frökenväska. Det blev en tio-gruppenväska från Tingel. Å jag blev såå glad. Den blir perfekt att ha sedan när jag börjar att jobba.

Så nu är svägerskan här. Vi ska ha det lite mysigt och äta taccos ikväll.


Love.


/ M.

Lördag i föräldrahemmet

Tjoohej

I natt har Stella å jag sovit hos mina föräldrar. Igår var mamma å jag på IKEA och jag hittade en jacka, äntligen som jag har letat. Å inte nog med det, jag provade säkert varenda jacka på hela Ikano-huset. Å sen hittade jag en jacka på en tant-butik. Innan vi gick in i butiken fräste jag till mamma: Men det är ju en kärringbutik! Å så går vi in å så hittar jag en jacka det första jag gör. Inte klokt juh! Haha där fick jag.

Sen var vi ju på IKEA också, å vi måste erkänna att vi blev besvikna, hittade inte alls mycket och det känns som om IKEA har gått ner sig lite. Å vet  ni vad sen då. Dom hade alleredan börjat med JULSAKERNA! Jag som älskar julen över allt annat på denna jord tycker till å med att det är LITE för tidigt.

Idag blir det träff med mina gamla klasskamrater, brudarna från nian. Ska bli så skoj. Jag har lagt bubbel på kylning å ikväll så smäller det! Det ska bli så skoj.

Hittade lite gamla bilder på dator så här bjuder jag på en Mickis-pose. Jag i min ungdom helt enkelt.


Julen 2004, jag gillar stilen med guldlinne å bagyjeans.

Å sen då, i jul förresten så ska vi till fjällen. Familjen Lind drar till fjällen del 2.



Härligt härligt. Längtar redan. Jag älskar julen och i år blir det en med SNÖ.

Hoppas alla har en härlig kanelbullensdag.

Love.

/M.

Jag har tappat min stegräknare

Det var ödet som bestämde att vi skulle köpa två nya stegräknare när vi var å shoppade i förrgår, för idag så tappade jag min andra, min allra bästa. Måste helt enkelt börja med den nya nu och jag slår vad om att den inte alls är lika bra, å inte lika positiv som min gamla.

Men, ja den som lever får se.

Brudarna i laget krossade arboga, vilket jag tyckte var helt underbart men det som jag var mest faschinerad över var att det äntligen har kommit nya handbollsdomare. Hela mitt liv har jag förföljts av ett par domare, enda sedan jag började min karriär i IK Ramunder fram tills jag slutade. Å nu äntligen så har det komit några nya stjärnor på domarhimlen. Två brudar som visade vart skåpet skulle stå å gav Arbogas tränare ett gult kort + en utskällning. Me like!

Hade i vilket fall som helst en väldigt trevlig kväll å pratade nästan hela matchen med Virre å Hanna. Haha vi pratade så dant att jag glömde bort att titta på matchen.

Idag handlade jag ett par stövlar på Din Sko, riktigt fina jag är supernöjd + att jag handlade trosor, strumpor, strumpbyxor och knästrumpor.

Nu sover äntligen skruttan å i morgon är det dags för babysim igen, å sedan IKEA med mor min.



Sov gott.

Love.

/M.

Slappardag

Igår hade Stella å jag en slappardag. Vi var hemma, jag tittade på Sex and the city-filmen å bara hade det mysigt i höstvädret. Å vilken film, ni som sett den förstår. Stella sov nästan ingenting på hela dagen så när eftermiddagen kom var hon som en sur citron. Så då fick sambon å jag dra på oss regnkläderna och bege oss ut och gå.

Vi gick runt strömmen, stannade vid en blomsteraffär, jag köpte fina blommor till vardagsrummet och en fin röd gerbera till min sambo. Köpte också ett rosabandet-band. Gillar själar som lägger ner en massa tid på att dra igång rosabandet kampanjer osv. Jag valde att sponsra Beatas.blogg.se (har inte lärt mig länka ännu). Hon har redan slagit sitt mål men jag hoppas att hon når 5000!! Lycka till!



I varje fall så måste jag medge att stegräknartävlingen har fått mig och min sambo att umgås på att bättre sätt. När vi är ute och går så pratar vi! Massor, om allt. Det har blivit riktigt mysigt och gå ut och gå. Vi har pratat så många gånger om att göra det och nu blir det verkligen av, tack vara Hanna. Hon lurade min sambo att gå med nämligen!

Idag ska Sambon börja jobba igen, jag ska på träff med BVC på Fenix och sen gå en promenad med en mammavän.

Å ikväll då smäller det.
Hemmapremiär för brudarna. NKIK VS Arboga. Jag hatar arboga så jag hoppas tjejerna vinner. Jag å Åsa ska dit å heja som tusan. Pappsen följer nog på ett hörn också han har inte riktigt vant sig vid att jag har slutat med handbollen och saknar väl att få gå å titta. Mässhallen kl. 19.30!



Japp det var det, i morgon väntar IKEA med mutti. Ska bli så skoj ska leta efter min jacka å ett par skor.

Love.

/M.



Stella önskar alla en bra dag, med ett tandlöst leende.