Syjunta

Ja du Hanna du skulle bra gärna vilja vara med......



Stella och jag innan gästerna kom och A. och Stella blev utkastade.
Jag hade gjort i ordning för våran syjunta och min kära vän Sparra har startat det hela.




Denna gång blev det vin och ost till vår stickning...






Och vi stickar faktiskt...dessa har Sparre gjort!



Till vår nya medlem Linus!







Lena och Sparre!

Vi hade urtrevligt som vanligt. Inte så mycket stickande men jag avslutar med ett bildbevis!!!



Love

/M.









Idag, har varit en riktig härlig dag

På förmiddagen kom mina härliga lattemammor hit.

Vi lekte med barnen, åt lunch och fikade innan dom åkte hem. Gud så trevligt man kan ha med sådana härliga vänner.


Tessan med hennes lilla Theo. Barn nummer 2 på väg.



Theo.



Petra och Emil.



Stella och Emil försöker nå varandra.



Sötungar!

Sen fortsatte dagen, mina rara vänninor gick hem och jag väntade nytt besök....


Love.

/M.

Yeaaa

Hon har somnat i sin säng. Nu får vi se när lilla grynet vaknar....hon var rejält trött efter att hon somnade, vi hade en kamp på en halvtimme innan nämligen. Men nu sover hon.....peppar peppar.






Idag har hon inte haft någon feber och humöret har varit på topp. Vi har hemma å fixade för i morgon kommer Stellas kompisar Theo och Emil på besök. Dom ska leka och vi mammor tjattra. Till kvällen kommer syjunta-tjejerna på besök och då vankas lite vin och ost tillsammans med stickningen så klart.

Jo, det här med efternamnet. Det är så att bland annat min mamma anser att vi bör ta A.s efternamn eftersom det traditionellt brukar vara så. Men jag gillar inte riktigt hans efternamn ihop med mitt namn och till Stellas passar mitt mycket bättre. A. håller med och är villig och ta mitt efternamn så det är från släkten som protesterna kommer. Men vi har ju redan bestämt oss. Det blir mitt efternamn. Så det så.

Nu ska jag fixa ordningen lite på tvätten sedan städa toaletten så det är fräscht tills vi får besök i morgon.

Love.

/M.



Vår fantastiska dotter.





Det går inte ens att beskriva hur underbart det är att hon finns i vårat liv.



Rödvin

Idag blev det ett glas rödvin till maten, helt enkelt för att jag är värd det.

Var på IKEA i förmiddags. Handlade lite saker som säkert kommer att komma till användning. Bland annat en massa ljus. Har redan eldat upp några. Stella har lite feber idag. Typiskt jag som hade tänkt att gå till Fenix i morgon, men vi får se hur hon mår då. Det är nog tänderna som börjar att trilskas för henne.

Min kära arbetskamrat Teresia har önskat att få se inbjudan till bröllopet. Så här blev resultatet.





Haha det var skitsvårt att ta kort på inbjudan men man ser ju typ.



Men i varje fall så är ju osa-datumet snart, då får vi se hur många som kan komma. Jag har fullt upp med att ringa och beställa bestick, å servetter å blommor å grejer. Men skoj är det. Men oj så dyrt. Hade vi haft råd har jag gärna bjudit några till men nu blir vi runt 50 personer och det blir nog ganska lagom.

Å det här med efternamn förresten. Vi har nog nästan bestämt att ta mitt efternamn, för att det helt enkelt klingar bättre ihop med vår dotters namn. Detta har blivit ett väldigt rabalder om i vår släkt. Vad tycker ni gör vi rätt eller fel?

Snart är det topmodel på tv. Å sen ska A. se på Man United, jag gör nog sällskap bara för att få mysa lite i soffan.

Love.


/M.



Me and I - party

Den 19 Mars kl. 18.00 ska jag ha ett Me & I-party. Alla som vill är hjärtligt välkomna så boka in datumet och skriv i kommentarerna om ni vill komma.



Stellas tunika med svampar kommer ifrån Me & I:s höstkollektion. På träffen hemma hos mig visas deras vårkläder. Jag bjuder på kaffe/te och en mackbit.


Love.

/M.

Åh just ja

idag var jag mamma å svärmor på bröllopsmässa. Jag hade rätt så höga förväntningar och blev rätt så besviken, kände att jag inte fick så många nya idéer. Måste säga att mässan i Söderköping var mycket bättre. Men nu är det inte långt kvar, måste verkligen komma igång med planeringen nu. Lite mer ordentligt alltså. Å i morgon ska vi iväg å prova A.:s kläder.

Love.

/M.

Veckan i bilder

Jag har ju varit dålig med att uppdatera mina inlägg med bilder. Så nu har jag äntligen laddad kameran så nu kör vi ett bildmaraton över veckan som varit.



Stella å jag var på promenix förra söndagen. Det var en härlig dag och vårjackan åkte på.




Här äter vi mammas hemlagade köttfärslimpa, med potatis och brunsås. Mumma. Lägg märke till nya minen.



Mitt hår innan hårfärgningen.



Ewe in action. Här är det mammas tur att stylas.



Stella var själklart med men än måste inte hon klippas :D



Mitt hår efter.



Mamma efter, blev lite mer svart i håret. Snyggt tycker jag.



I torsdags var det storstädning och Stellas nya matta fick äran att läggas på nytvättat golv. Här leker farmor och Stella.



Jag vet inte vem som hade roligaste, farmor eller Stella.



Åh så var det fredag. Självklart hade Stella dagen till ära klänning på sig.



Åh humöret var det inget fel på.


Det var allt för idag. Hörs i morgon..

Love. / M.




Typiskt

A. å jag hade tänkt att gå på en romantisk middag ikväll. Vi har varit å lämnat Stella hos mina föräldrar och tänkte ta oss en sväng på stan och äta lite gott. Men som vanligt så inträffar något. Både A. å jag känner som lite halvtaskiga i magen och då är det kanske inte läga att gå till en resturang. Så nu har vi bestämt oss för, att eftersom vi är barnfria. Tillbringa kvällen i soffan framför tv:n. Inte så romantiskt kanske men ack så skönt. Ingen liten dam att mata och söva och bara varandra att rå om.




Så nu ska jag sluta skriva och göra A. sällskap i soffan. Å så ska vi självklart se Sverige - Kuba som vi hade missat om vi skulle gått ut och ätit.

Hoppas ni har en härlig helg.

Love.

/M. 

Tiden går...fort

Helllooooo

Shit har riktigt kommit igång med Fenix-köret nu. Har varit där tre gånger denna vecka. Vi har sjungit och lekt, sen har vi fikat och haft det bra.

A. och jag träffade lite nytt folk när vi väntade barn, så himla skoj. Och två av dom var jag med och fikade i måndags. Det är alltid lika roligt att lära känna nya människor och sen var det ju tipptopp nu eftersom vi fick barn typ samtidigt. Detta innebär att vi är mammalediga och kan gotta oss med att vara hemma om dagarna och gå och ta en fika. På måndag är det träff igen vilket denna gång innebär lunch hemma hos oss. Får fundera på vad jag ska göra men det lutar åt en god sallad.

Igår var min personliga frisör hemma hos oss. Hon klippte mig, sen A. sen mamma. Helt sjukt bra när någon kan komma hem och fixa ens hår. Jag å Ewe diskuterade lite frisyrer till bröllopet och nu är vi typ överens så nu återstår bara att testa lite favoriter så får vi se.

Ahh hade tänkt att lägga in lite bilder men nu funkar inte kameran.

Får ta det en annan dag.

Love.


/M.




Härlig dag

Tänk att en måndag kan vara så bra. Stella och jag var på Fenix och sjöng. Sedan fika med mina lattevänner. Alltid lika trevligt. I morgon blir det styling av frillan och en powerwalk.


Love.

/M.

Tack Hanna!




Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.

Lycka till! Jag skickar denna award vidare till följande:


Åsa
Josefine
Elin A
Hanna
Jenny
Petra


Love

/ M.

Lördag

Stella sitter på golvet och drar i en klädhög. Vilket innebär att jag får tid att blogga. Måste säga att Blondinbella var en besvikelse igår. Mycket bättre att läsa vad hon gör än att lyssna till henne. Jag hejar nog på Morgon Alling. Tyckte att han hade sväng i höfterna + att jag älskade tippen när jag var liten och det sitter väl i.


Var på stan igår och handlade kläder åt Stella. Det blev en munkjacka, en mössa och en t-shirt allt ihop på Polarn. Lite snål rea men bättre än inget. Tröjan hon har på bilden ovan har hon fått av sin mormor, inköpt just i Frankrike. På den står något sådant. Kan ingen franska men typ:

Hej, mitt namn är drottningen här är det jag som bestämmer.

Sötnos!  Idag väntar promenad med kompis.

Love 

/M. 

Fredag!

Vilket innebär fredagsmys och Let´s dance. Jag är så nyfiken på hur det kommer att gå för Blondinbella.


Kommer att sakna babysimmet på fred. men vi har helt enkelt inte råd. Får hålla oss till badkaret!


Love M.

My goood

arbetar idag, märks när det har varit långledigt.

Å sen då vet ni vad jag gjord??

Glömde bort mig totalt och tog ett wienerbröd som vår kära ekonom tagit med till jobbet. Tänkte mig inte alls för så nu när jag kom på vad jag skrivit i bloggen fick jag rååå ångest!

Haha så jag var tvungen att erkänna min synd. Men jag lovar att ta en långpromenad på em . Så är det någon som vill följa med är det ju bara att höra av sig.




Love.


/ M.

Yes

Två saker som jag känner har tyngt mig ett tag har blivit avklarade den här veckan...
  • Nu har vi sålt bilen
  • Jag har hittat min bröllopsklänning
Det känns så jäkla skönt. Bilen fick vi väl inte ut max för men det är ju bara skönt att bli av med den innan besiktningen och skatten kommer.

Sen till bröllopsklänningen äntligen har jag hittat en som känns fin! Självklart blev det den som jag kände för från början som jag provade typ först av alla. Jag hyr klänningen så lite kommer vi undan men det går ändå på 4700 kr. Det är ju inte billigt direkt. Ska hyra en klänning till Stella därifrån också tror jag. Såå söt kommer hon att bli.

I veckan ska vi gå till Lagos och prova kläder till A. Han måste ju också bli fin. Eller som han säger:

- Din brudbukett kostar mer än att hyra mina kläder, det säger väl lite om vems dag det är. 

Å det har han väl rätt i.....Men det är ju VÅR dag. Det ska bli så mysigt.






Ska nog ringa ett samtal till som jag har funderat över.

Love.

/M.

Fam Karlsson/Engström

Vi har under kvällen haft fin främmande. Lilla kompis Linus var äntligen här.

Tänk att jag å min vän Åsa skulle få barn samma år 2008! Helt fantastiskt.
Å lilla Linus hade det härligt i mamma Åsas mage och ville inte komma ut men nu är han här. Å idag var han som sagt hemma hos oss.



Stella var väldigt nyfiken på kompis.



Tänk att det bara skiljer 8 mån, har Stella ens varit så där liten?



Stolt pappa


Ja, njut mina vänner tiden går helt förskräckligt fort.

Så skoj att äntligen få träffa någon som man väntat på så länge, han var bedårande lilla Linus.

Love.

/M.

Stjärna

Här äter vi majsbågar och vilken favorit det blev.


Nyår

blev en lugnt tillställning hemma hos min mor och far.

Eftersom dom var barnvakt åt Stella åkte jag dit efter jobbet och A. anslöt när han slutade kl. 23.00

Självklart fick jag en nyårskyss och av min prins och 2009 var här!

2008 var ett år som var helt underbart.

Det bästa...

A. och jag förlovade oss 16 feb. 2008.

Världens underbaraste flicka kom till jorden. Den 23 april 2008 kom vår lilla stjärna till oss.


2009 hoppas jag har en hel del att ge. Det viktigaste än så länge är att vi ska gifta oss....!!



Love.

/M.