Jobbar

Vad gör man inte för att få lite pengar.

Jag tabbade mig ju den här månaden och glömde lägga in dagar på försäkringskassan. Fick bara 2000 kr, men jag hoppas att jag får pengar nu i efterhand. Haha. Så trött på den där jäkla försäkringskassan.

Ikväll blir det nyårssupé med föräldrarna eftersom A. jobbar och jag ska jobba i morgon också. Så mor och far får vara barnvakt.

A. och jag knegar för att få in extrapengar.

Har redan ångest för att jag måste börja söka jobb snart. Helt sjukt vad fort dom här månaderna har gått. Stella är 8 månader redan. 8 MÅNADER!



Hon ställde sig upp helt själv igår. Lite vingligt var det sa A.  för jag missade det hela. Jag jobbade igår också. Så typiskt. Mammas lilla cutiepie.

Mina nyårslöften

1. No candy (fram till midsommar, dock mörk choklad någongång ibland till kaffet)  
2. Inget fikabröd
3. Gå gå gå
4. Ta vara på alla nära och kära
5. Skaffa ett jobb efter mammaledigheten

Får se vilket jag bryter först.


Gott Nytt år till alla söta läsare!


Love. /M



Bröllopsklänning

Herregud så svårt det ska vara.

Har varit å kollat på en del klänningar och jag har fastnat för att ha en klänning med axelband. Känner mig alldeles för fyrkantig i en tubtopsmodell. Men vi får se...man kan ju ändra sig.

Har haft sådan ångest över att hitta rätt klänning. Hur vill jag se ut liksom. Det är ju hur svårt som helst. Hade hittat drömklänningen i ett bröllopsmagasin....letade sedan fram att klänningen fanns i Linköping. Ringde dit för att fråga vad klänningen kostade. 15 000:- fick jag till svar. Haha trodde jag skulle svimma. Bara att glömma. Måste hitta något annat helt enkelt. Nu lutar det åt att det blir en enklare klänning i varje fall. Men den som lever får se.




Love.

/M.

Borta bra men hemma bäst...

Vad härligt vi har haft det.

Tänk att julen redan är över...sjukt vad fort det går...



Skotertur på fjället



Jag på väg ut i spåret, Shaggy i bakgrunden.



A. och Stella på promenix



Stella i sitt söta underställ.



Shaggy älskar snön, nästan lika mycket som mig.



Mutti å jag i spåret. Var ute på en runda som skulle vara lättåkt med inte så många backar...



Det var en hel del backar....



Jag vid backarna, innan var vi inne på After ski på Tuppen.




Stella i sina julklappaskläder...


Härligt härligt....


Först kunde  A. inte alls tänka sig att bo på ett ställe utan trottoarer, men sedan efter en liten skotertur så kunde vi lätt flytta upp...förstår inte varför?

Ett stort grattis till Åsa med familj. Äntligen är lilla pyret här och det blev en kille precis som jag trodde :D

Love.

/M.

SNÖ

jag kan inte bärga mig längre. Jag vill bort här i från. Jag vill till ett vinterland jag vill att dagarna ska lysas upp av ett vitt täcke. Jag pallar inte med denna tråkiga gråa vardag som omsluter oss.

I morgon blir det lilljul med A. släktingar hos Adamssons. Vi ska spela lite spel och öppna paket, äta julskinka och dricka glögg. Sen är det lördag och då far vi.






Hejdå tråkiga grå Östergötland och hej Lofsdalen. Just nu är det 80 cm snö där uppe. Vett i tusan hur vi ska underhålla Stella i bilen på vägen upp men det löser sig. A. är lycklig för vi ska göra bacon och äggmackor att äta på vägen så vi får väl se hur dagen artar sig.

Mitt enda orosmåln på himlen just nu är att jag inte mår tiptopp...får se vad som händer...

Love.

/M.

Stella är en dykare.



En familj på babysimmet hade med sig en digitalundervattenskamera. Jättesnällt att få några bilder och två st. blev bra. Duktig hon är vår lilla skrutt.

Love.

/M.

Glad lucia önskar tomte-Stella....



GLAD LUCIA!



Barn barn barn

Jag jobbade idag. Insåg att barn i dag är förskräckligt bortskämda.

Fick reda på att kidsen i skolan önskade sig allt som kostade mer än tusen kronor, det var plasma-tv, mobiler, Guitar Hero band och en massa annat dyrt som stod på deras önskelistor. Helt sjukt. Men det konstigaste var nog när en kille sa:

-Jag önskar mig ett nackskydd. (?)

Det visade sig att pojken körde kross eller nått.

Sa jag att barnen var tio år?


Hu ja...jag vill ha snö.

Som sagt, såg Gossip i tisdags. Det blev jag, mörkchoklad och en sovade Stella som såg på avsnittet. Helt sjukt bra. Men så sorgligt var lite depp efteråt.....

I morgon far vi till Linköping jag ska prova en bröllopsklänning och sedan ska vi till min kusin!

Japp nu är det officiellt. A. och jag ska gifta oss den 30 maj 2009. Woohoo ska bli så mysigt, längtar redan! Vigselringen har vi köpt och inbjudningarna är utskickade så nu planerar vi bara för fullt.

I morgon är det fredag sista babysimmet....

Love.

/M.





Jobbar...

inte var dag, men idag är en jobbardag. Känns bra. Jobbar med en så go arbetskamrat idag så det känns toppen. Elin är barnvakt åt Stella för A. jobbar natt.

Igår var Stellas faster Josefin hos oss. Vi åt en massa god mat och godis. Självklart tittade vi på Idol och hade urmysig kväll.

Idag ska jag till mor och far och bli bortskämd. Ska bli skönt. Vi ska bara ta det lugnt och jag måste se Stjärnor på is. Hoppas Markus vinner. Men innan dess så är det handboll. Sverige - Ryssland var det idag va? Skulle egentligen följt med jobbet och käkat mat men jag fixade ingen barnvakt eller kändes dumt att fixa två eftersom jag jobbade idag. Så jag blir hemma istället.

My good.

Har inga roliga bilder här tyvärr, får bli något i morgon.

Love.

/M.

Vilken kväll

vi hade så trevligt på syjuntan (just idag blomjunta) att tiden bara sprang iväg. Vi hann knappt att fika.

Alla gjorde varsin fin krans, som visas här. Och detta gjordes på Lenas jobb, Blomsterhuset. Måste säga att dom hade hur stort sortement som helst och en blomsteraffär som jag helt har missat. Bra priser hade dom också.

Alla fina kransar...+ min julgrupp :D

Tillverkning pågår.....Sparre min vän smilar upp sig.

Sara med sin krans som gick i brunt och guld.

Åsa med en svart, silver och lilafärgad krans.


Elin körde traditionellt på silver och rött....


Helenas krans i svart och rött.

Lena, som fixade så att vi fick göra fina kransar, tack igen. Superskoj!

Min dörrkrans på plats. Blev en traditionell med rött och mycket glitter.


Nästa gång ska vi vara hemma hos mig och då är stickorna framme igen men för att piffa lite så blir det med rödvin till!

Har haft en riktig pysslar dag så idag gjorde vi också ett pepparkakshus.


Pepparkakshus med hjärta på taket. (Snyggt spritsat)

Paketinslagning, på Stellas rum.

Det var min dag det. Mycket roligt. Nu är det natt.

Love.

/M.


Va f-n hände...

Jag trodde segern var inom räckhåll, men nej då i handboll kan allt hända. Nu var det tusan tur att vi inte förlorade istället. 21-21 .... f-n.

Ladda om till nästa match bara på torsdag 18.00.

Ikväll ska jag binda en dörrkrans. Ska bli så skoj!

Carolina Gynning var med i Riks morron Zoo nu på morgonen och det var riktigt roligt att titta på. Jag giller Gynning, hon är så jäkla yr. Stella satt och skrattade högt när dom skrattade på tv:n.


Nu ska vi göra i ordning oss.

Love.

/M.

Oops..

Det är något konstig med blogg.se funkar inte som jag tänkt.

Nu är det Sverige - Vitryssland i handboll på 4. Sverige kommer att vinna.

Heja heja heja Sverige!

Love..


/M.

2:a

Nu väntar jag på Åsa. Hon ska komma hit idag och vi ska äta lite lunch ihop. Det ska bli så skoj. Vi ska ses i morgon också på våran Syjunta men det blir nog sista träffen med bebis i magen. På lördag tror jag att det lilla livet kommer att titta ut!
Spännande!

Såg Gossip nyss. Känner mig glad efter att ha sett det. Måste säga att Lilly å Rufus ska få ihop det. Jag tycker dom är såå söta ihop. Sen är det bara ett avsnitt kvar....tror jag. Så på tisdag tror jag att jag ska köpa godis och se det på kvällen när Stella somnat.


Fick lov av A. att köpa nya ansiktskrämer i förra veckan. Jag hade världens ångest för det är inte billig. Jag började att använda Elizabeth Arden eftersom min mamma gör det och när man väl har börjat kan man inte sluta. Nu köpte jag en presentförpackning på Kicks, och jag fick expert hjälp av en kär vän. Nu var det så att det fanns bara presentförpackning mot rynkor å så, men jag tog den för det är ju bäst att börja i tid. Å jag är så nöjd. Blir glad varje morgon och kväll när jag öppnar mina fina lyxburkar. Tänk vad lite krämer kan göra.

A. köpte nya skidkläder igår med. Det var ju lika bra ansåg vi eftersom att han kommer att kunna ha dom några år framöver. Vi tänkte vänta till rean men han måste ju ha dom innan och när vi var på Team sportia igår så var det redan lite kläder som var nedsatta så nu är hela familjen reda för fjällen.

22 dagar kvar till jul....

Love.

/M.

Ha en bra dag.

Love.

/M.