Morgonpromenad

Idag vaknade skrutt å jag tidigt så det blev en promenad runt strömmen, allt för Stegräknartävlingen!

Det blev ingen träff med svansfamiljen igår, Stella mådde inte bra. Tråkigt.

Klockan är 10.07 å jag har gått 8200 steg redan! Wohooo...Jag lover om jag inte hade varit med i tävlingen hade jag inte gått ut å gått. Snacka om tävlingsmänniska! Kommer bli helt förstörd om det visar sig att jag typ ligger sist på söndag.

Snart kommer en gammal vän med hennes ljuva dotter så nu är det dax för bad.
Bad-kvackisarna för akta sig för nu kommer vi!

Love.

/M.

Ps. Glöm inte att det snart är en rosa månad, jag har redan införskaffat rosabandets disktrasor, å idag ska jag skänka pengar!

Montag

Ja då var det Stella igen, feber 37,8.
Så idag blev det inget BVC-besök. Skulle ha tagit vaccin, men det får vänta till nästa vecka.

Var dock en runda på stan, sambon bjöd mig på lunch efter att jag gett honom ledtrådar om att jag
faktiskt har namnsdag idag.

Fick också en rosa vattenflaska och en stegräknare av min kära sambo. Å stegen idag är än så länge uppe i

17480!!

Jag tycker i varje fall att jag är duktig. Får se vad det slutar på till kvällen!

Var nere hos Marina på Tingel, hon berättade att hon troligtvis inte kan ha kvar butiken, vilket jag tycker är jättetråkigt, för det har blivit mitt å Stellas andra hem. Boooring.
Ska fixa i ordning lite hemma idag. Måste nog sätta på en tvättmaskin. Kanske ska förbi Hanna med familj lite senare, men vi får se hur det ligger till med Stellas temp. Men det vore så trevligt med tanke på hur länge sen det var som vi hade en liten sammankomst.


Hon är lite rödhårig va vår lilla skönhet?

Love.

/M.


Herregud jaaa

Självklart blev jag sjuk, så där ömkligt sjuk som man bara blir ibland. Som tur var så var sambon hemma å tog hand om mig. Låg till sängs hela fredagen nästan. Men så i lördags kände jag mig bättre å vaknade tidigt.

Hela familjen vakande faktiskt tidigt, redan vid åtta. Underbart tänkte jag, nu har vi en hel morgon å bara äta en god frukost, lösa melodikrysset å bara mysa på. God frukost blev det, dock inget melodikryss för istället gjorde vi oss i ordning och gick ner till stan.

Jag var sååå shoppingsugen, vill ha ny höstjacka och ny stövlar och träningsskor, tror ni att jag hittade nått ut av det?
Nej då, självklart inte, men Sambon hittade jeans å jag blev sur. Nu var det ju min tur att få shoppa men nääää som vanligt hittade jag inget.

Var därför tvungen att tröstshoppa lite, så det blev fint tyg till köket på Åhléns (se bild), gardiner till vardagsrummet från Hemtex, Dust it till mitt hår och en tandborstmugg. Mycket nödvändiga grejer, verkligen!

Sen på kvällen skulle sambon ut med sina pojkvänner å jag skulle vara hemma med Stella, men istället för att sitta och tycka synd om mig själv åkte vi till landet. Mamma å pappa blev jätteglada att vi kom och jag blev överförtjust för på schemat stod nämligen Bingolotto. Men tro det eller ej, där satt jag med duttpenna och ett glas vitt vin.

Idag fick jag sedan mina svamp-gardiner sydda, målade en sida av boden med pappa och gick en promenad med mamma. Nu är jag hemma och har precis fixat ordning på gardinerna, Stella ska snart bada å sen är det dags för dubbelavsnitt med Greys! Vilken söndag, helt underbart! Loveley!



Jag har sytt gardinerna själv, tyget kommer från Åhléns.

Hoppas er helg har varit lika underbar som min!

Love.

/M. 

Sjuuk!

Inte en bra dag!

Var ute och gick med Elin i morse, helt underbart väder och trevligt sällskap kan inte bli bättre! Om man INTE är sjuk vill säga. Eller sjuk och sjuk jag är genomförkyld trodde att det skulle hjälpa med en promenad men inte.

Men jag fick ju lite steg i varje falla. Å det är ju bra!

Stellas nya favorit för övrigt är lära-gåstolen. Hon har lärt sig att backa med vilket självklart är superskoj!



Så idag är det en vilodag.
Fast jag funderar på att skura golvet i köket. Men sambon sa att jag inte fick, så jag hamnade här istället.

I morgon är det fredag å det är det bilagor som gäller, as always!

Hoppas alla mår bra och att ni njuter av det underbara höstvädret!

Love!

Lååång

blev den är dagen!

Var å fikade med en tjej från föräldragruppen idag. Mycket mysigt. Sen mötte jag upp Hanna på hennes jobb och följde med till hennes lägenhet. Snacka om fin! Helt sjukt, den var jättestor och jättefin! Blev sugen på att flytta igen, men ska vi flytta så blir det antingen till hus (vilket är om typ 10 år) eller till en lägenhet i samma kvarter fast på bottenvåning.

Just nu bor vi i en tre på 68 kvm, på tredje våningen utan HISS! Gick ju bra enda till att Stella kom till världen. I början gick det bra också för då vägde hon inte så mycket, men nu. Nu känns det verkligen å speciellt när man har handlat lite också. Men det går, allt går om man bara vill!

Tjoohej
Ska anmäla mig till Hannas (svansens.blogg.se) stegräknar tväling också, måste dock införskaffa mig en stegräknare tror jag. Men nu jäklar är det tävling så är det. Då måste jag ju gå som bara tusan!



Saknar brollan å Frida! Jag kommer ner snart!

Nu är det Idol och Top Model!

Love!

Jag bara älskar

Gossip girl!

Jag är verkligen fast i serieträsket.
Just nu är det verkligen Gossip girl som är den bästa serien någonsin!



Nu hade jag tänkt att kolla upp nya Beverly Hills serien också, någon som har sett den? Betyg?

Hösten är verkligen skoj när alla serier startar upp igen! Wohoo...

Nää nu är det läggdags, sötnosen sover redan men snart är det dags för vällning och då är det bäst att jag är klar!

Imorgon är det fika med mammor på stan - ska bli super.

Sen ska jag träffa en vän som jag inte hunnit träffa på lääänge. Måste höra med henne hur det är att jobba, vi läste samma utbildning och nu börjar jag längta lite (observera bara lite) efter att få börja jobba. Lite skrämmande dock, med att först plugga tre och ett halv år, med sovmorgon var och varannan dag och nu mammaledig, loppar runt på dagarna. Kommer vara helt förstörd när jag börjar att jobba.

That´s it!

Sov gott

XoXo (riktiga gossip manér)

Love!

 

Grattis

Micke fyller år, (ingen ålder nämd) och Stella fyller 5 månader idag!

Å Stella å jag har shoppat!

Jag köpte träningskort på friskis + träningsbyxor på Åhléns.
Stella - en brun overall att ha i vagnen. Väldigt praktisk. 

Efter att vi shoppat klart gick vi ner till Tingel (www.tingel.dinstudio.se) och hälsade på Marina. Fick en kopp kaffe och spanande på alla fina saker i butiken. Just nu är det bara en tio-gruppenväska, en nessesär från Klippan, en present (hemlig), en hunden-filt till Stella och lite annat som jag vill ha!

Mycket man kan handla alltså. För er som inte har varit nere i butiken måste ni gå dit! Ni hittar allt från servetter och marimekko-lampor till barnkläder och fina sängkläder till kidzen.

Sen pratade jag med min svägerska nummer 1 som undrar när vi kommr till Varberg igen, å jag vill komma ner snart förhoppningsvis!

Ikväll blir det kalas!

Love!

Stellas favvofilt


 Stellas favvofilt "Tjocka hunden" finns att köpa i butiken Tingel på Hospitalsg. i Norrköping. Endast 89:- riksdaler!

Sång

Sång på öppnaförskolan Fenix 10.30!



Idag ska Stella å jag gå på sångstund. Ska bli mysigt! Inte lika mysigt dock att jag vaknade med halsont i morse. Not good! Den käre Sambon är slutar två idag å börjar natt i morgon, så idag är det hans fredag! Så vi tänkte äta lite god mat,
och god mat enligt honom, ja det är väl hemmagjorda hamburgare det. Men som den goda sambon jag är så ska jag självklart göra hemmagjorda hamburgare.


Jag ska förresten börja att träna på Friskis och Svettis, har bestämt mig för att köpa ett rödavgång kort, det passar mig perfekt nu. Så den här veckan ska jag träna tre pass, om det inte är så att jag blir sjuk vill säga. Men jag måste införskaffa nya träningsskor och träningskläder.

Hoppas ni får en mysig dag.

Love!


Jag är med blogg igen...

Jaha..

kunde inte hålla mig borta i från bloggvärlden.

Söndagar brukar jag störa mig på något enormt, men sen jag blev föräldraledig har till och med söndagar blivit charmiga. Stella å jag vaknade i morse och hade bestämt träff med Hanna och och E. för en promenad runt (ovanligt?) strömmen. Jag hade igår lagt undan bröd till änderna som jag självklart glömde hemma, men tanken var ju god.

Promenaden var i varje fall supertrevlig med tanke på hur länge sen det var som vi sågs. Hade massar att prata om och vi hade nog kunnat fortsätta hela dagen. Men efter lite lek i folkparken, E. och Stella gungade. Stella gungade för allra första gången var det dags att gå hem igen.

Slappade hela dagen fram till fyra då vi tog bilen ut till Lindö, gräddhyllan för att hälsa på Åsa å "kompis" i magen. Vi gick en promis i Abborebergsskogen så idag har jag verkligen gått alla steg som jag behöver.

Åsa och jag hade inte heller setts på länge så det blev också lite uppdateringssnack innan vi var tvugna och åka hem för Stella skulle ju sova.

Sååå nu sitter jag här, vid datorn, med en ny blogg. Och vem är då jag?

Jooo jag är allmänt yr, därav namnet på bloggen.
Jag har en sambo (som inte vill veta av att jag har en blogg igen, så säg inget!)
En underbar liten dotter som heter Stella, som på tisdag blir 5 månader.
Bor i Norrköping i en hyresrätt på tredje våningen utan hiss.
Är utbildad lärare, blev klar i Januari -08 men har bara hunnit med kortare vick innan Stella kom. Får man kalla sig lärare då? Eller måste jag säga att jag är utbildad lärare men inte har jobbat "på äkta" som det ännu?

Gillar mode, men har inte råd med att shoppa och uppdatera min garderod så ofta, köper nu mera gärna till Stella. Så på den här bloggen kommer det inte att bli några dagens outfit bilder.

Älskar sport, min familj, livet, vännerna, mat och allt med socker i.

Just nu är det väldigt mycket familj som gäller för mig!

Love.

/M.