Jobbar...

Är på jobbet nu. Var på stan förut med A. och Stella. Vi var och fikade med A.s kompisar och medan dom tog en kaffe till sprang jag runt lite på stan. Köpte en par nya solbrillor. Tänk vad glad man blir av lite shopping, köpte en tröja på gina också men kände mig inte riktigt nöjd nu när jag provade den. Blir nog att lämna tillbaka den i morgon. Vi får se.

Missar värsta festen ikväll. Men gamla kompis från förr fyller 25 år och ska ha värsta gallajet med sen pojkvän! Verkligen skitsynd att missa med tanke på hur mycket folk som var bjudna och det var länge sen som jag träffade alla. Men jag hoppas ni får en toppenkväll vännen!!!

I morgonbitti blir det nämligen jobb igen ... men bara att tänka på pengarna.

Visst var det härligt med sol idag?? Love it.

Ikväll ska jag krypa upp i soffan och titta på melodifestivalen och äta Hasselnötsglass :D




Jag i min ungdom, hittade bilden på jobbdatorn....vilken kvallité.. 

Love,

/M.

Fika på stan och nytt badrum

Var i valet och kvalet i morse om jag skulle åka till Maxi och handla handdukar på Hemtex (50%) som öppnar där idag. Kom sedan fram till att jag inte orkade det. Tog mig istället ner på stan för att fika med toppenmammorna och deras knoddar. Alltid lika roligt att ses. Fick då reda på att Hemtex i city också valt att rea sina handdukar och blev självklart superglad.

Stod på Hemtex och velade fram och tillbaka om vilken färg på handdukar jag skulle välja.
Jag hade tidigare köpt ett rosa doftljus och en rosa tvål till badrummet. Visste att A. inte skulle godkänna detta, men jag struntade blankt i honom som hämnd för tidigare i morse (en annan historia). 

Men såhär blev resultatet.






  


Tänk vad lite handdukar kan göra...

Love.

/M.

Ps. inte bara handdukarna är rosa här hemma, även Stella ibland.



Shopping

kunde inte hålla mig ifrån att beställa två söta klänningar till Stella från Villervalla.
Köpte en mössa därifrån när jag var i Varberg, som jag blev så nöjd med. Därför hoppas jag att klänningarna blir superfina till i vår och sommar.



Sötnos hos mormor och morfar i söndags.



Med hunden i munnen, hur skulle jag annars göra för att få med mig den?
Kolla in mammas och pappas fina tapet...blev hur snyggt som helst.




Love.

/M.

Jag är så glad....

för äntligen blir det kungabröllop. Som jag har väntat. Igår när jag såg nyheten på tv på morgonkvisten ringde jag genast till mamma. Å hon blev lika glad som jag.


Love.

/M.

A. var iväg med sitt EX i natt

Haha vilken rubrik, det är inte så illa som det låter. Vår förvirrade vän Hanna kom igår 23.30 på att det var bokrea start 00.01..
Hon funderade självklart en snabb sekund vem som kunde vara vaken vid den tiden. Eftersom min kära sambo oftast är vaken nattetid, skickade hon iväg ett sms på chans eller förlust.

A. som är ett stort fan av böcker kunde inte annat än att ge sig iväg. I morse fick Stella sedan tre små fina böcker som hennes pappa fyndat åt henne under natten.....









Jag var mest förundrad över att A. ställde upp på bild, Hanna hur gjorde du?

Love.. /M.

Top model - freak

Jag är så himla glad för min nya t-shirt som jag bara var tvungen att köpa trotts att vi inte hade råd.

A. plåtade mig i några klassiska top model-poser.  Efter en massa säsonger av tittande tycker jag att jag har lärt mig litegrann...eller vad tycks?

                     





       



      Love. /M.      





LÖRDAG

Idag vaknade vi åtta som vanligt. Det går verkligen å ställa klockan efter Stella!

Vi tog en promenad vid tiotiden, efter att jag tittat på skidskytte.

Fyndade en superrosa tröja som jag är så nöjd med. Barbapappaskor till skruttan och en kallender för 2009. Pris innan 119:- nu 40:-. HAHA snacka om fynd. As nöjd.

A. kollar på fotboll å Stella sover. Jag bloggar ska snart gära tacopaj. Och ikväll blir det melodifestival.

Nästa vecka blir hårdträning. Måste komma igång igen.

Haha

Hoppas ni har en härlig helg.



Love.

/M.

SOL


På prommenad med A. lillasyster Josefine.


SOL


Tröttis i vagnen


Vi var inte ensamma runt strömmen.


Snart är det vår....


Nu blir det fredagsmys!

Jag fixar ...

nu för tiden så kryper Stella om på golvet och talar om för mig så fort golvet är skitigt. Varje gång som hon stannar till och pillar lite med sina små fingrar och stoppar in något gott damkorn i munnen. Nu förtiden måste A. och jag damsuga varje dag för att inte vår lilla juvel ska få i sig några tokigheter. Men som sagt, lite skit skadar väl inte?



Love.

/M.

Ny design

Ett stort tack till A.s lillasyster Josefine som har gjort min blogg till en riktigt fin blogg. Tänk så duktig dagens ungdom är på datorer!

Love.



/M.

Svullo

Dagen började riktigt bra med en powerwalk runt strömmen. Sedan gick Stella å jag å gungade i parken. Åt en god frukost och några timmar senare en god lunch. Det var efter det allt gick utför.

Jag blev inbjuden till min kära svägerska och hennes dotter, dvs. Stellas kusin. Det började med att jag fick fika, en god vaniljbulle och kaffe. Jaja tänkte jag bara för idag. Sen fick jag underbart god kycklinggratäng med bacontopping. Å till det, lyssna noga nu! Barbaque potatis som tilllagades i fritös. Alltså gud vad jag åt. Jag kan bli så sjukt inne i mat att jag inte ens hör vad andra pratar om å jag bara åt och åt och åt. Och det var så gott!

Nu sitter jag med en glass från Max. Haha jag kan inte mer än skratta åt mig själv.
Men men, i morgon är en ny dag!

Stella fick glass för första gången i måndags för att hon var sjuk. Det tyckte hon var väldigt gott, kan de bero på att hon endast fick glass som näring när hon låg i magen?



Nu ska jag gå och titta på tv med min jäsande mage.

Love

/M.


Nu börjar det att ordna upp sig

Skrutt sover ... jag har egentid.

Perfa.

Har en massa saker som jag måste göra. Blir irriterad på mig själv att jag inte bara gör dom. Det är ju inte så svårt, så att jag slipper tänka på det.

Å vad händer med gossip? Varför inga avsnitt. Grymt irriterande.

Var faktiskt ute på en walk förut med dottern. Hon har varit gnällig idag men mått mycket bättre, så vi var ute i friska luften och det var underbart.

Har inte så mycket att komma med så jag återkommer.


Duktiga tjejen..fråga inte vad jag gör på bilden. Haha satt ner och tog kort, ser lite roligt ut va?

Love.

/M.

Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig...

Vi hade inte mer än kommit halvvägs till Varberg förrens Stella kräktes i bilen. Jaa hoppades i mitt innersta på att det bara vara lite åksjuka. När vi väl var framme var allt frid och fröjd och vi fick god mozarellapaj som Fridis hade gjort. Vi lade oss tidigt och laddade för Ge-Kås i Ullared som vi skulle besöka dagen efter. Vi steg upp ganska tidigt (?) och var framme i Ullared kl. 10.00.

10.05 ringer A. och säger att han har kräkts. Jag känner hur mitt illamående kommer krypande och det som jag trodde var åksjuka förvandlades plötsligt till något fruktansvärt. Mor och jag letade oss fram till kryddorna på Ge-kås och slängde i oss massor av vitpeppar. För det vet väl alla att vitpeppar funkar mot magsjuka...

Kände mig i vilken fall som helst inte i toppform bland alla glada och förväntansfulla människor. Men när jag kom till barnavdelningen så förvandlades jag. Jag mådde JÄTTEBRA, för får man shoppa har man ju inte större problem. Hittade massor av roliga leksaker och fina kläder till Skruttan. Som för dagen mådde bra, dock lite trött.

MEN efter 5 timmars shoppande åkte vi hem, och jag däckade. Två timmar senare hade illamåendet kommit krypande och det var KÖRT.

Strax efter mig var det Fridas tur, lagom till lördagmorgon brollans. Och sist men inte minst så höll inte mors trygga vitpepparkorn längre. Till och med hon fick ge sig. Men pappa har klarat sig än så länge och nu är vi som sagt hemma.

Ingen rolig helg där inte, men vi hann ju i vilket fall som helst med att shoppa.

Å det var ju toppen.



Stella i sina nya Hello Kitty - solglasögon. Det blev ett par röda och ett par rosa.



Roligare än så här blev det tyvärr inte....



Love.

/M.

Packar packar packar

Snart åker vi till Varberg!


Stella badar just nu med pappa.

Annars brukar hon sitta inspärrad...lägg märke till hur snyggt Julia (dockan) hänger utanför med huvudet.

von Mussla

Vi har kommit på en idé. Varför inte hitta på en nytt efternamn som vi kan ha som äkta makar? Då blir det varken A.s eller mitt efternamn det blir något helt nytt.

Vad sägs om von Mussla?

A går inte med på något annat.

Yr

Nu ska jag lägga mig och titta på Desperate. Grannens hund skäller han skäller ofta, stackarn. Lite irriterande. Mår inte så jättebra, lite förkyld.

I morgon ska jag hämta min jacka som jag reklamerat och den skulle dom laga men lagningen blev inget fin sa dom. Undra om jag får pengarna tillbaka, har inget kvitto kvar, så det tror jag inte?!

Elin, Åsa, Ida, Karin och lilla Linus var hos oss förut. Vår kära vän Ida är reseledare på Lanzarote (?) och var hemma på permis. Hon hade tagit sig tiden att träffa oss vilket var hur mysigt som helst. Lilla vännen. Hon är en riktig resarbrud. Hon reser och är utomlands för alla oss i tjejgänget tror jag.

Jävla försäkringskassan, jag har inte fått mina pengar ännu. Jäkla skit. Fattiglapp. Å jag som ska till Ullared och Varberg på torsdag, till min kära bror och underbara Frida å Stellas kusin i magen.

MYS - men inget överdrivet shoppande där inte.

Bjuder på en gammal bild på Stella å Limpan då batteriet i kameran var off idag.

Limpan syns inte så bra, men Stella var i sitt esse när det var en liten kompis där. Vi tränar på att vara försiktiga när vi klappar Linus och som sagt, Stella klappar händerna av glädje.

Love.

/M.

Under gårdagen var vi som sagt på fest!

Vi var på Crescendo, där A.s jobb att fixat catering och trubadur. Å det var fullrulle ända in på småtimmarna!





A. och John hade en toppenkväll.



Love /M

Vilken härlig dag det var igår då, å idag blir det ännu en!

Igår tog vi oss äntligen iväg till badhuset för att underhålla Stellas badglädje, å med följde Svansfamiljen.










Man blir hungrig av att ligga på topp!



Åh sen badade vi igen!

 

Igår kväll var A och jag på firmafest med A:s jobb. Vi fick supergod mat och hade jättetrevligt sällskap. Hade tyvärr inte med kameran men jag får se sen om A.s kollegas sambo lägger upp lite bilder som jag kanske kan låna :D
 

Idag är det fest igen, snart ska vi hämta vår skatt, som vi saknar alleredan och sedan ska vi till min kusin! Härlig härligt!





Love /M.



Träning

Idag blir det träning. Kl 12.00
Sedan ska jag träffa Åsa och Linus en sväng.

I em ska vi hem till mamma och pappa. Där ska vi få mat och hjälpa till med att bära lite möbler.

My goood.
Förra veckan tränade jag inte så bra. Denna vecka ska bli lite bättre har jag bestämt.

Love

/M.