Idag, damt det ner

lite bröllopskort i brevlådan.

Här är några smakprov.

SOL

Vilket väder. Picknicken håller på att packas. Snart bär det av till Vasaparken.

LOVE

/M.

MidsommarLerkullen

Vi har firat midsommar på Lekullen och haft det helt underbart. I fredags så åkte vi bort till Nartorp så att Stella fick  dansa runt midsommarstången och jag fick köpa lotter. På kvällen grillade vi och körde den sedvanliga 5-kampen. A. vann genom att krossa i skyttet, Han vann över pappa som hade räknat med en lätt vinst. Fin fina priser var det och vi vann en svampkniv och en kompass. Så nu är svamphösten räddad.

Vi är fortfarande kvar på landet, vi bestämde att vi åker hem i morgon och det känns skönt. Just nu sitter jag i solskenet i hamocken. Pappa ska åka in till stan och köpa pizza för vi kom på att vi inte hade någon mat kvar.

Idag på dagen var vi i Gryt och tittade på båtar som kostar mer än ett hus. Vi åt även middag på Ida på udden. Jag åt kycklingspett, Stella pannkakor och A, spätta, Sen tog vi en glass och tittade på fler båtar. 

Helgen har varit förträfflig, mamma och jag har till och med hunnit med att måla lekerstugan. Stella var mycket nöjd och idag somnade hon 18,15 av ren trötthet, det tar att vara på landet. 

Hoppas att ni välkomnar sommaren precis lika mycket som jag gör. Nästa vecka ser ju strålandet ut. Stella och jag kommer nog att hänga en hel del i Vasaparken. 

Love. 

/M.    

Regndag

Vi roar oss här hemma idag. Leker, läser tidningar och väntar med spänning på att pappa A. ska komma hem.
Idag ska vi välkomna honom med tända ljus, en god förrätts macka och en kall öl. De ni.

Love.

/M. 

Student

Idag har vi varit på Hagagymnasiet och trängts med X antal andra glada svenskar som välkomnade dom ännu gladare studenterna till en väldigt ljus framtid....

Vi hade mycket trevligt men ibland är det synd att man inte kan klona sig, min kära kusin sprang nämligen också ut. Men utspringen krockade...Stella och jag innan vi for iväg.
Min manMicke med Elins skylt.
Linlus nr 1Elin studenten som vinkar mellan skyltarna.Linslus nr 2.Åh vilken puss.Glad student.Lycka.Vem är gladast, pappa eller dotter?Jag försöker lära min man att jag inte vill att han tar kort underifrån på mig, istället blev det nu ett fågelperspektiv.Trött skrutt.Då gick det till och med att vara hos farbror Richard.

Nu är vi hemma och jag har storstädat hela dagen så nu är det fint här hemma och i morgon är det fredag :D

Love.

/M.Mys

A. och jag fikade nyss, mycket mysigt inte ofta vi gör det med tanke på att jag är den enda som gillar efterrätter, fikabröd osv. Men A. gillar rabarberpaj och det blev en bit över från igår så idag har vi fikat.Stella skrutt fick en piggelin istället för paj...Jag gillar vaniljsås..


Min nya sommarduk (inte struken ännu, sorry mamma)Idag gjorde jag också i ordning på balkan...

Nu när allt planerande för bröllopet är över känner jag att orken har börjat att återvända till att pyssla hemma. Å jag trivs, jag tycker om att gå hemma och styra.

Love.

/M.

Design

ser ni inte den nya designen tryck på F5 så syns den :)

Ha en trevlig kväll.

LOVE!

Ny design

Jossan är bäst!!

Tack tack tack....


Jobb..

Jag håller ju på och söker jobb just nu.

Ingen som har några goda råd att ge mig? Vad tycker ni förresten om att man skickar med en bild på sig själv? Är det bra?

Alla tips och råd är välkomna för just nu ser allt väldigt mörkt ut.

Love.

/M.

Ny vecka nya tag..

Började veckan och dagen med en powerwalk. Det var välbehövligt efter den här "smekveckan" som vi haft. Vi har ätit god mat och njutit hela veckan lång. Men nu är A. tillbaka på jobbet å jag är tillbaka i verkligheten...

Idag väntar lunch med min kära mamma och sedan ska jag göra en god middag tills min kära make kommer hem från jobbet. Jag ska passa på att titta efter lite studentpresenter också....
Jag hoppas verkligen att värmen kommer tillbaka så att vi kan njuta av en härlig sommar....

Ha en härlig dag.

Love.

/M.

Bilder

igen.. Haha. Jag fick två skivor med bilder igår av min kära vän ÅSA.

Tack Jens och Åsa för att ni tog så många fina bilder :D

Kärlek till er.

Love.

/M.

Mitt i allt..

men två dagar försent börjar vår dotter att gå helt själv längre sträckor. Hon släpper modigt, jättekoncentrerad sen springer hon...Vår sötnos!Jag kan inte sluta att titta på alla vackra bilder från bröllopet. Vilken dag!Love.

/M.

Herr och Fru Lind

Helt galet!

A. och jag är skjukt nöjda över vår dag!

Ingenting kunde ha varit bättre. Alla som vi bjudit var där, vädret var toppen, A. svarade JA, jag kände mig vacker, maten var god, musiken var bra och stämningen var på topp.


Och vilken kväll, vilken dag. Det kunde inte ha varit bättre...

TACK ännu en gång.

Love.

/M.