JOBB

Oj oj oj snacka om att jag glömt bort hur mkt hjärnan håller igång när man jobbar. Min går just nu på högvarv å då jobbar jag ju ändå bara 75%.

Samtidigt som det är mycket just nu är det också väldigt roligt.

För Stella går det bra på dagis, hon leker mer och mer med dom andra barnen och börjar att känna sig bekväm i lokalerna och med fröknarna. Så det känns bra.

I helgen hade vi det helt underbart. Vi var bara hemma, gick långpromenader och lekte med Stella. Så himla härligt att bara få vara.

I lördags målade Stella också med fingerfärg och först var det lite klurigt att förstå vad man skulle göra. Jag har ju lärt Stella att smörja in ansiktet med krämer osv eftersom jag gör det varje kväll så vill hon också prova. Å nu trodde hon att det var lika dant med färgen. Men nej nej.

 

Men sen förtstod vi att det skulle färgen skulle vara på pappret.

 

 

Efteråt var det roligt att titta på sig själv i spegeln.

 

 

 

Innan det var dags för ett välbehövligt bad.

 

I morgon är det föräldramöte för min del och sedan ska jag äntligen klippa mig på onsdag. Härligt härligt. Å sen ja då är det snart helg igen. Tiden bara springer på.

 

Love.

 

/M.


STOR

Idag var åkte vår skrutt till dagis för andra dagen i rad. Igår var allt lite läskigt och pappa var bäst att ha nära till hands. Får se om det går bättre idag.Festis är gott, helt plötsligt går det inte att dricka vatten längre.Mammas sötis.Ja, här är det ju perfekt att sitta.


När man får bestämma själv, åker cykelhjälm och pappas stumpor på.Första dagen till dagis, vi var ganska så trötta.Men idag var vi pigga och så cyklade vi och det var ju mycket roligare.

I morgon får vi hembesök av en fröken så igår och idag har vi städat och det var välbehövligt.
Tiden går fort och nu är jag redan i vecka 18. Nästa fredag är det dags för Ultraljud igen. Spännande.

Hoppas ni mår bra!

Love. /M.

Jag orkar egentligen inte

men en liten uppdatering. Förra veckan var mkt mkt jobb + sena kvällar för möten och åter möten. Igår lagom till helg, blir vår lilla prinsessa sjuk med 39 g. feber. I natt hade hon 40 g. Så nej, jag orkar inte blogga just nu. Återkommer när jag och familjen är i form.


En liten höstbild på vår favvo. Njut av hösten.Trevlig helg

Love

M.