Livet......Mina tankar är hos dig ikväll!


I allt mörker sänder jag mycket kärlek till dig!
En kväll med brudarna

Igår hade jag vinkväll med mina gamla klasskamrater. Det var mycket välbehövligt. Jag höll på att hamna i bröllopskoma.

Snyggingarna Emma och Alida.Vill ni se mer av hotta Natta kolla in kanal 5 och avsnitt 7 av färjan!
Stella var på 1-års kalas med Emil. Och det tar på krafterna att vara på kalas.Trött tjej.

Trevlig helgdag!

Love.

/M.

Loppis

På landet har vi en loppis. Mamma och jag tycker det är riktigt roligt. A. och min pappa springer och gömmer sig så fort vi får kunder. I år marknadsför vi oss också på nya sätt, allt för att locka till oss mer kunder.
Vi litar blint på våra kunder och billiga är vi!Stella övar på att gå!

Nu har hon också lärt sig att säga Shaggy. Hähy låter det mer som men det är ju spännande att mamma och pappa har fått konkurens.

Snart ska vi på barnkalas så nu ska vi göra oss fina och ta på oss klänningarna!

Love.

/M.

SOL

Idag kör jag pappas bil. Han är mycket rädd om sitt lilla vrålåk. Jag lovade att köra försiktigt och parkera långt bort ifrån alla andra bilar och verkligen inte parkera i jobbets garage.

Jag har hållt mitt löfte så här långt.

Nu ska jag jobba fram till 16.00. PENGAR .....

Sen ska jag till landet igen.

Igår åkte Stella båt för första gången i sitt liv. Wow. Hon tyckte det var mysigt när det stänkte vatten i ansiktet. På kvällen somnade hon på åkgräsklipparen i morfars knä. Skönt att vi hittat ett nytt sätt att söva henne på.

Trevlig lördag!

Love.

/M.

TACK

ett stort tack till alla underbara vänner som var med mig i lördags. Dagen var helt underbar och jag blev SÅ chockad!

För er som inte var med, så har jag inga bilder ännu men här är dagen i stora drag.

Hanna och Frida hämtar upp mig på landet. Jag stiger ut från toan samtidigt som dom kommer inrusandes i stugan. Chocken blev total. Där väntade jag på att A. skulle bli hämtad.

Fick på mig väldigt vackert bling bling, jag fick inte duscha eller sminka mig utan iväg bara.

Åker en spännande tur med bilen, ögonbindel på. Går ur bilen och får av mig ögonbindeln och framför mig står ett helt underbart gäng av härliga vänner!!!! 

Visar sig sedan att vi ska köra paintball och sumobrottning. HAHA och det var så roligt. Jag förlorade tyvärr en hel del under dagen men jag glömde för en dag att jag är en dålig förlorare och hade en supertrevlig stund på Vildmarkskampen. Sen dukade tjejerna upp en lunch med supergod pastasallad ala Frida.

Å sen bar det av igen. Dom försökte lura mig till att dagen var slut men den gick jag inte riktigt på. Istället for vi till Sporthallen/Centralbadet och jag trodde för en stund att jag äntligen(?!) skulle få spela en handbollsmatch igen. Men tji fick jag...istället skulle vi ner till relaxen på badhuset och där bubblade vi, drack vin, bastade och tag kallbad. Det var alldeles förträffligt bra.

Efter det åkte vi hem till Hanna och där hade hon gjort superfint och där väntade grillad mat och potatissallad. Sååå underbart gott. Vi hade en supertrevlig kväll och det hela avslutades med att jag, Josse (kusin) och Hanna (skolvän) drog till bomull och dansade loss. Så dant som jag dansade i lördags har jag inte gjort på år och dar och jag kände mig nästan som 19 år igen. Förutom att jag hade lite mera bling på mig.

I går mådde jag inte lika bra men nu börjar det att ordna upp sig. Bjuder på en mycket vacker bild på mig från i lördagsmorse. Första och sista bilder på mig med min kamera.


 

Kamera...(sony)

Min kära kusin Johanna har fått med sig en extra kamera till Motala. Är det någon från igår som känner att man saknar sin kamera så kan ni vara lugna. Den är i tryggt förvar hemma hos Johanna. Hon tar med den på bröllopet. Men vems är det egentligen...??


Love.

/M.

Time of my life

hEEEJJJJJJJ


Nu är är det time.....the day of my life....svårt att skriva på denna mini dator,. Skit daTOR  EN SÅDAN SKULLE JASG 9INGTE VILJUA HS.JSG DKRIVER. HSHSHHELT SDJUK VASF DÅLIUGT ... HAHA....


SNART SKA JAFG UT OCGH PARTA. hANNAS TIPS TÄNK PÅ ALLA KILLAR DU INTE KOMMER STT FÅ LIGGA PÅ I FRAMTIDEN...HERREGUD...HAHA VILKET TIPS......


SNART SKA VI UT.

hAHA.....


MY GOOD.


sES I NORRKOPINGS NATTLIV....


LOVE...


HA HA


/M.

Dålig uppdatering..

men jag har fullt upp känner jag...

Först å främst så har vi varit sjuka här hemma, men nu börjar det att ordna upp sig. Å sen så är det grymt mycket planering nu med bröllop och allt!

A. och jag har suttit med bordsplaceringen hela dagen, ibland är det bra att man är sjuk. Jag har gjort ett hundra samtal till alla människor som på ett eller annat vis är inklopplade i bröllopet och äntligen känner jag att vi gör framsteg! Nu ska bara Hanna å jag träffas också å komma igång ännu mer med festprogrammet och det blir nog på söndag kväll. I morgon drar vi till landet om A. mår tillräckligt bra och bara vilar innan vi tar tag i allt igen.Stella hjälper till så gott hon kan, här är det ritdags.

Våren är på g...Stora tjejen äter melon.COOL

Trevlig helg!!

Love.
/M.Sjuk

vår skrutt är sjuk....Blev inget firande igår...