- energi

blev + energi. Idag var jag och yogade tack och lov. Känner mig som en ny människa, dock en aning trött. Men snart ska jag upp och se på Idol och sen väntar sängen.

Anders har varit dålig i sitt huvud igen vilket slutade med en tur på akuten igår. Kändes skönt att åka dit och att läkarna tittade igenom honom ordentligt, men inga fel hittades så det var "bara" hans huvudvärk som spökade. Jag har så svårt att förstå vilken huvudvärk han har egentligen, men för några veckor sedan fick jag spränghuvudvärk och var tvungen att gå hem och lägga mig och sov i 2,5 timme. Då var jag inte kartig minsann, så han har det nog inte så lätt. + Att hans huvudvärk gör hundra gånger ondare.

Han fick i alla fall ligga kvar på observation men idag är han hemma igen. Å det känns så skönt. Jag kom också iväg på yogan, tack för det pappa och Anders. Så nu känner jag mig som en ny människa.

I lördags var jag och mamma i stockholm och jag shoppade en hel del vilket var superkul! Men nu får vi leva på nudlar resten av månaden. :D

I söndags åkte vi till Kolmården med en del av familjen Adamsson och väl där sprang vi på Karlsson/Engström och Nobrant/Karlsson. Fick äntligen en liten kik på söta Anton och han var ju hur ljuvlig som helst, om än lite arg.

Bilder från dagen:

Man hinner bara fram till Kolmården och in på Bamsesvärld innan det är dags för att fika. Dagen till ära var Simon med, Stella och Sigges kusin. Han hade dagen innan sprungit Lidingöloppet (3 mil) på 3,20. Han var liiiite stel i knäna men klagade inte nämvärt ;D

 

Te-kopparna är populära.

Lee!

Sigge är impad över sin kusin!


Hoppas ni får en mysig kväll och härlig onsdag!







Info om Hortons huvudvärk:


Smärtan är i regel halvsidig med centrum bakom ögat. Vid smärtattacker kan svimning förekomma pga, smärtchock. Graden av smärta som upplevs under ett anfall är påfallande större än andra huvudvärksanfall (såsom till exempel migrän) och kan väcka en person från djup sömn. Huvudvärken har kallats även "suicide headache" (självmordshuvudvärk) på grund av den rent olidliga smärtan den drabbade upplever och för att det finns fall då detta drivit personen ifråga till att begå självmord. Kvinnliga patienter har beskrivit smärtan som mycket svårare än den vid en förlossning. Hortons huvudvärk har i vissa texter blivit beskriven som det svåraste smärttillståndet som en människa kan uppleva.



Badnymfer!

 

 

för några helger sen hade Anders å jag ett mål.

 

Nämligen att få barnen att somna tidigt, ca 19.00, så vi fick en mysig filmkväll och kunde inviga den nya soffan.

Vi började dagen med att åka till Centralbadet, Stella var lyrisk och Sigge likaså. Vatten oj så roligt!

Sedan åkte vi till Söderköping och tittade lite på marknaden.

Det var Medeltidamarken.

Regnet öste ner, men Stella som fick en följt var mer än nöjd. För att underlätta det hela åt vi på resturang och sedan åkte vi hem. Barnen somnade ganska direkt och vi fick vår filmkväll. Robin Hood såg vi och jag tyckte den var riktigt bra. Lite spänning å lite kärlek = bra film.

Å soffan, den är vi riktigt nöjda med.

Love!


Svansträff!

Ja, tiden bara går och det är många vi borde hinna träffa men dagarna bara springer på.
I helgen blev det i alla fall dags för att träffa Fam Gåverud.

Hepp, barnen drog igång direkt.



 

Sötnosarna i soffan, tittar på Nicke Nyfiken.

För två år sedan.


Vi fick superdupergod mat, oxfilé med potatisgratäng, sallad och vitlökssmör.
Till efterrätt blev det tårta! från sockerbagarn och inte vilken tårta som helst utan Hanna och Robbans bröllopstårta. Inte illa med andra ord. Efter en ljuvlig middag blev det lite tv-tittande och snack innan vi åkte hem till landet igen.




Tack för en jättelyckad kväll, så mysigt att ses igen.



En liten parantes. Stella vägrar att ha hårspännen, snoddar och diadem. Det går bra en stund men oftast åker det ur efter bara tio sekunder. I alla fall så börjar hennes lugg bli lång nu så vi tjatar om spännen hitan och ditan. I fredags morse satte jag på Stella ett diadem och berättade för henne hur snygg hon var och att hon slapp luggen i ögonen. Jag går efter det och sminkar mig och hör efter några minuter:

-Mamma kom och titta hur schhhnyggg Shigge är!

På golvet låg en inte lika nöjd lillebror och det kommer nog sluta med att vi klipper luggen ändå.

Kräftskiva

Ligger efter i bloggandet. Men förra helgen var vi på landet och hade kräftskiva. Vi plockade också supermycket svamp både på lördagen och söndagen. Å så fixade Anders med veden.

Det blev lite fikapaus, för det var jobbigt för dom små barnen att gå i skogen.

Efter en lång tur tröttnade knottarna så pappa och jag bestämde oss för att gå tillbaka. Charlie satt först på farfars axlar men Stella blev avis. Så vi bytte, jag hade Sigge på magen och Charlie på axlarna. Snacka om träningspass.

 

Livet är härligt.

Titt-ut!

Svampprovning. Kantarell, trattisar, svart trumpet och taggsvamp.

Svart trumpet vann!

Å så badade vi i tunnan.

Tack för en LYCKAD helg!


Tävling


Hittade en rolig tävling via Åsa.
Så fina pallar. Tävlar om pallen hos ellene.blogg.se

Lycka till!

Kidz!

Våra finaste. Ni är vårt allt!

 

Lite sjuka har vi varit här hemma, men nu börjar det att ordna upp sig.

En lite snorig och hostig Sigge, så ynklig.

Koncentration.

Men vänta, hon trampar ju inte ens?!

Nä, för det var ju mycket roligare att åka bakåt om man stod bakom sadeln. Det tog ett tag att komma hem kan jag säga.

 

Åh, kammar å fixar håret!

Monika och Martin kom nämligen på frukostbesök, för snart drar dom till Kina i några månader. Åh det var SÅ kul att ses igen. Sigge fick världens finaste skor och jag fick träffa min FINA kompis igen.

 

 

Love!


BRÖLLOP

Åh, glömde ju skriva om förra helgens underbart vackra bröllop. Både Anders å jag var rörda till tårar flera gånger under dagen. Tack kära ni för att vi fick dela dagen med er.
All lycka!





Så fina! <3

Söndag

Hej hopp!

Ja, då var åter en vecka gången och ja, nu är det väl höst ändå?

Anders å jag har några nya projekt på gång här hemma och näst på tur är en uppfräschning av köket.



Det härliga furutaket ska målas vitt vitt vitt, precis som i hallen. Å det hoppas jag på kommer göra en stor förändring. Även det fula beiga golvet ska väck och istället ska vi ha ett mörkt tror jag.



Här är det inte Sigge ni ska titta på utan golvet - bort ska det!

Köket är relativt nytt så vi behåller det som det är så länge och satsar på att bara fixa och trixa lite så länge. Ni vet jag skulle ju vilja ha ett riktigt lantkök, men vita fina luckor och mer öppna ytor, men men man kan ju inte få allt.

Å så har vi gjort i ordning lite i vardagsrummet:

Before




After





Det var någon som undrare var vi hade köpt krokarna till hallen och dom hittade jag på Nordik!