IKEA

Alltid lika roligt att göra av med pengar.

Idag var jag och min man på IKEA och köpte en nya säng till Stella.
Anders trälade som tusan i somras med en säng jag fyndat på Loppis och som jag var grymt nöjd med. MEN tror ni inte den var maskäten eller? Uschans och inte dog dom heller efter tre lager med färg så det var bara att slänga den. Så idag bestämde vi oss för att köpa en ny istället.

Så när vi ändå var där så köpte vi en ny stol också.Lite dåliga bilder, men det är med mobilen, återkommer med bättre när kameran är hemma.

Hoppas ni har en härlig kväll.

Love

/M. 

Nedräkning

På fredag kommer äntligen Stellas lilla kusin hem till Östergötland. Som vi har väntat. Måste se till att få ett bra kort på Stella och Charlie tillsammans.

Slutar tidigt på fredag vilket jag ser fram emot och sedan ska Stella och jag till landet till mor och far. Härligt härligt...

Annars är det full rulle den här veckan. Pappa kommer hem till oss i morgon, Anders jobbar kväll så lite pysslande med barnvakt har det blivit. Men allt löser sig när man har världens bästa föräldrar till hjälp.

 

Jag har blivit grymt dålig på att ta kort senaste tiden. Måste komma igång igen.

 

Love. /M


----->Malplacerad<----

Uschans. Sverige förlorade matchen, jag hade nog ändå varit hemma ikväll och sett hela matchen. Jenny en gammal handbollsvännina kom förbi en sväng idag med sina två prinsessor. Jenny tyckte självklart jag skulle följa med henne ikväll på handbollfest, NKIK 80 år. Velade ett bra tag fram och tillbaka men Jenny övertalade mig. Vi gjorde oss i ordning och åkte ner, MEN allt bara kändes sååå fel. Gravid människa på suparfest funkar nog helt enkelt inte? Jag brukar leva efter filosofin det blir vad man gör det till, men inte idag. Jag var nog inte i form som sagt va. Men jag gjorde ett försök. Känns grymt skönt att vara hemma nu i varje fall, krama Anders och sen bara sova. Å Sverige sen då vad hände???

Kan inte Lagerbäck sluta nu, känns som om jag har väntat länge på det nu.

Sov gott.

Love, M.

Fredag och helg.

Men här hemma är det sjukstuga. Anders har troligtvis fått Hortons, en sjukdom som ger sjuk huvudvärk och som på engelska heter Siucide headache. Jag hoppas verkligen inte att det blir långrandigt för det kan på gå i månader.

Jag ska till doktorn idag med mitt öga, är helt röd igen och ljuskänslig....så ja hoppas jag slipper ögondroppar. Bara Stella som har klarat sig.

I helgen blir det till att slappa och kurera oss.

Lunch idag blir potatis och lax med hollandiesås...såååå gott, längtar redan.Love.

/M.

September

Stellas första klippning, hon tyckte det var skönt när Ewe klippte och kammade hennes hår.Stella var sjuk, å lite bus kan man hitta på då med.


Å så bakade vi blåbärsmuffins alá Frida.

Sjukt goda muffins.Åh den stora RESAN. Vi åkte äntligen till Göteborg och hälsade på Monika och Martin.
Vi hade det supermysigt, åt god mat och shoppade.När vi kom hem skulle Stella hjälpa oss att bädda, men det var lite roligare att busa med pappa.Den här godbiten släppte jag iväg till dagis i morse.Åh bebis i magen mår toppen. Nu är vi i vecka 21 och vi är halvvägs.
Trevlig onsdag. Nu ska jag fortsätta att städa.

Love.

/M.