Sista januari!

I morgon är det februari - å i morgon tror jag att min kära vän Hanna får barn. Jag har startat en vadslagning, hon tror dock att bebisen blir kvar till i sommar.

Återstår å se vad som händer med andra ord.

Nu har jag ju startat mitt liv som hemmafru igen å vad passade inte bättre än att jag lämnade man och barn hemma å drog på stan alldeles själv.

Jag köpte en hissgardin till Stellas nya rum på Åhléns (30% på reapriset), två nya tröjor till mig, en amnings-bh (inte så vidare skoj men välbehövligt), örhängen och ett par pyjamasbyxor till Anders som kompensation för mina inköp.

 

 Å jag är så nöjd.

Middagen igår blev mycket lyckad vi hade en trevlig stund men på kvällen höll jag på att smälla av. Sammandragningarna ville inte ge med sig så det var bara för mig att gå å lägga sig.

Innan alla gäster dök upp.


Nu har vi varit ute i snön och Stella har varit i sitt esse. Snacka om att hon älskar att vara ute!

 

 

 

Anders laddar för match å Stella med.

 

 

I´m big vecka 36+5 eller v. 37 som jag föredrar att säga. Vem bor där inne? Min kära svägerska tyckte ivarje fall att magen hade börjat att sjunka igår när vi sågs...ett tecken i rätt rikting.

 

 


Vårt hus...

tror inte jag har visat någon bild ännu...så här bjuder jag på en!Hittade fina vinterbilder från 20/12 när vi var hos min härliga kusin också.
Anton, Johanna, Filip, Josse och Stella.Anton och Stella.Stella och Anton redo för pulkaåkning.

My god!

Vår lilla juvel är inne i en urusel sovperiod. Visst, när hon väl somnar då sover hon minsann. Det är själva insomnandet som är problemet. Den av oss som inte är i rummet ligger hon och skriker efter. Men ibland går det självklart bra men det är dom kvällarna hon är så trött att hon somnar med bara vällingen.

Nu börjar det här att bli tröttsamt, både för oss och för henne.

Åhh, hoppas verkligen att det är en övergångsperiod för annars vet jag inte vad jag gör när bebisen kommer.

I morgon är det ny jobbvecka. Nya tag med andra ord och den startar med full rulle dirket. Både möten och nya barn. Men det ska bli spännande.

Ska i ärlighetens namn också säga att jag börjar ångra att jag inte tog tag i det här med havandeskapspenning. Men nu jobbar jag bara fram till den 5 februari så jag får försöka att inte bära så mycket och ta det lite lugnt.

 

Tur att hon är söt i varje falla.

 

Love.


Oturen fortsätter...

Här hemma är vi isolerade. Vi har vinterkräksjukan. Uäää....

Jag och Stella mår bättre, men Anders verkar ha börjat om igen. Jag fattar inte hur, jag som städar och spritar.

Orka....
Ny vecka

Förra veckan var min otursvecka. Det började ju med att jag körde i diket på måndagen. Fick möte av en alldeles för stor och snabb timmerbil. Aset fick sladd på släpet och jag ville hålla åt mig. Sen vips hade jag kört av vägen å ner i diket.

Första tanken är Faaaan vad gör jag nu? Bara inte bilen blivit skadad.
Ringde jobbet och dom försökte få tag på någon som kunde hjälpa mig men icke. Sen efter en stund dök plötsligt en snäll pappa upp från jobbet och han ringde någon granne som kunde komma och hjälpa mig. Tur att det finns räddande änglar ibland. Hade ju verkligen ingen lust att ringa en bärgare och betala en massa pengar.

Sen då i fredags när jag skulle åka hem från jobbet och hämta Stella. Då dundrar det ut en älg på vägen, mitt framför bilen. Tur att jag bara körde i 50 km i timmen och hann bromsa för den stackars älgen åkte skridskor på vägbanan och vände sig om och tittade chockat på mig.

Så nu har jag verkligen nedräkning på jobbet, jobbar bara till den 5 februari så snart är det jag som är hemma igen och jag slipper åka på en halkig väg 10 mil om dagen!

Nice!

 

Idag är det heller ingen vanlig dag för det är brorsans födelsedag. Hurra hurra hurra!!! Du är bäst bror min!

Ahh just ja, skulle ju sälja vår vagn också å tror ni inte att den går sönder när jag visar den. Tjejen ville ha vagnen och var beredd att betala 2000 å så går den sönder, det ställbara handtaget gick inte att röra!! Gaa så irriterande, men jag fick 1000 för den i alla fall, å det är väl alltid nått.

Ny vecka nu som sagt, å jag hoppas den blir bättre.

Love.