1:a advent - välkommen!

Nu råder det julstämning hemma hos Linds!


Stella påklädd och klar - Nu åker vi till mormor och morfar och går på julmarknad i Söderköping! Å så ska vi baka saffransmuffins! Glad första advent!

Love!

Bildregn..

Har helt enkelt inte tid att blogga så mycket längre.

Anders å jag åker till London på torsdag och det ska bli så skönt. Så nu hoppas jag bara att vi håller oss friska så vi kan ha en toppenhelg i England!Lek i parken i väntan på att kompisarna Emil, Theo och Leha skulle komma.Lycka, å så roligt det är med löv!Å tänk så trött man kan bli efter en hel dag med bus.Finadagen på dagis och Stella hade på sig en rosa klänning.Tröttis igen, fin pyjamas från mormor och morfar.Korvgrillning i duggregn på landet. Men oj så gott det var.Åh sen blev det pepparkaksbak. Å det var ju också lite gott.


Love.

/M.

NU är vi med hus!

Idag skrev vi kontrakt och i april nästa år flyttar vi till Kimstad. Till ett litet gult hus med härlig tomt och det känns helt fantastiskt. Jag kan inte förstå att det är sant. Men det ska bli såå roligt och spännande. Det är mycket utgifter som kommer att komma men det är det värt.

Bilder får jag återkomma med för jag har faktiskt inga men den som lever får se.

Bebis i magen far runt som en liten tok och är helvild. Jag börjar att få ont i ryggen och känner mig mer gravid den här gången än med Stella, nu har jag ont över allt känns det som. Inte lika vältränad den här gången heller och det gör väl sitt.

I morgon är det fredag och helg. Så skönt!!!


Love.

/M.

Första snön....singlar sakta ner.

Inte är det mycket inte, men några få snöflingar är det minsan utanför vårt fönster.


Eftersom jag och mamma plockade med oss granris hem från skogen i söndags så passade jag på att sätta upp det idag. Jag ÄLSKAR som sagt julen och ja, varför inte börja njuta redan nu när novemberrusket är här. Då går det mycket snabbare tror jag.Ha Anders kommer att få spader när han kommer hem.

Jag ska nog ta med lite glögg och pepparkakor till jobbet också vi har ju ändå möte ikväll. Kan vara mysigt.

Tog vaccin igår värker som tusan i armen men ingen feber i alla fall. Vet inte om det verkligen är så bra med det där vaccinet, men jag jobbar ju ändå på en förskola med mycket baciller och så ska vi ut och resa snart så det var lika bra tänkte jag.

Hoppas allt är bra med er!!

Love.

M.

Landet, å snart är det jul......

Åhhh längtar redan....Julen är min absolut bästa högtid. Jag gillar ju i och för sig alla men julen den slår allt.

Stella fick ta med en pumpa till landet, å lite tungt var det.Åh sen fixade vi självklart till pumporna.

Åh så eldade vi lite...Åh sen lyxade vi till det med Halloweentårta.Stella med favvohunden Shaggy.

Nu är måndagen redan gjord och i morgon blir det nya tag på jobbet.

Love

/M.