Jobb..

Jag håller ju på och söker jobb just nu.

Ingen som har några goda råd att ge mig? Vad tycker ni förresten om att man skickar med en bild på sig själv? Är det bra?

Alla tips och råd är välkomna för just nu ser allt väldigt mörkt ut.

Love.

/M.

Kommentarer
Josefinefranzen. säger:

jag har fixat en ny header åt dig nu. om du skriver tillbaka så kan du få alla koder å så, så kan jag hjälpa dig :)

2009-06-08 | 16:00:00
Bloggadress: http://josefinfranzen.blogg.se/
Elin Ö säger:

ett kort kan väl vara spännande, men jag tror inte att man gör d...bara CV och ev. personligt brev. jag kan ju tyvärr inte mkt om din jobbfront, vet bara att Z oxå har d tufft med jobbletandet just nu! Kämpa på! Kram!

2009-06-08 | 16:03:41
Camilla säger:

Söker jobb själv nu, men det är inte lätt nu! Jag har inte något foto med i mitt CV, tycker inte att det är relevant, men å andra sidan skulle det stå i annonsen att de vill ha ett foto så skulle jag fixa det.



Vi har inte så mycket uppbokat, men det blir väl en del när man väl tänker efter, om en vecka åker vi till Jönköping och stannar över midsommar, sen är det bröllop två helger i rad (v. 26-27) Vecka 30 och 31 har G semester så då är vi nog bortresta också.. så antingen helgen v 28 eller 29 om ni vill komma upp i juli. I augusti har vi inget inbokat vad jag vet, förutom sista helgen då det är Popaganda! :) Bara att höra av er om en helg som passar er så bokar vi upp det! kram kram

2009-06-08 | 16:05:25
Bloggadress: http://oskrivnablad.blogspot.com/
zetta säger:

Hej vännen. Grattis till bröllopet...



Säker jobb jag har sökt 25 jobb...gaah blir tokig, men det är ju anställningsstopp i kommunen så sök dig till privata eller utanför norrköping.... :(



Vi har det inte lätt :0/



Pusss Hälsa Anders

2009-06-13 | 09:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback